27 Αυγ 2018

Οι συμπαίκτες του μπορεί να απογειώσουν ή να χαντακώσουν τον Ντιμπάλα

Δεν έχει δημιουργηθεί θέμα, και πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο με τη μία, αλλά ο Πάουλο Ντιμπάλα δε νιώθει ιδιαίτερα καλά που δεν έπαιξε στο δεύτερο ματς της Serie A.

Το Νο 10 σε κάθε ομάδα είθισται να είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος, να μην πούμε πως από εκεί αρχίζει η ενδεκάδα. Οταν βέβαια υπάρχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως αυτός ο άγραφος κανόνας πάει περίπατο. Αλλά και να μην παίζει δεν είναι και το πιο φυσιολογικό.

Το θέμα για τον Ντιμπάλα είναι πως έμεινε εκτός από έναν κρίσιμο αγώνα -η Λάτσιο δεν είναι ούτε Σπαλ, ούτε Φροζινόνε- τον πρώτο εντός έδρας. Ολο το διάστημα παρατηρούσαμε πως μαζί με τον Κριστιάνο είχε δημιουργηθεί το τέλειο επικοινωνιακό δίδυμο.


Αγωνιστικά, όμως, ο Αλέγκρι έδειξε πως δεν καταλαβαίνει από τέτοια και πως περιμένει πολλά από όλους. Και άφησε τον Αργεντίνο εκτός. Το δικαιολόγησε ρίχνοντας το στην κούραση του Μουντιάλ. Δεν είναι τόσο απλό.

Μην ξεχνάμε πως αυτή είναι η τέταρτη σεζόν του στο Τορίνο και είναι η χρονιά που η ομάδα, επί των ημερών του, έχει το ποιοτικότερο ρόστερ. Αυτό συνεπάγεται μεγάλος ανταγωνισμός. Τη στιγμή που ο Ντιμπάλα δεν έχει σίγουρη θέση, στο σύλλογο περιμένουν περισσότερα. Αυτά που δεν έχει δείξει τα προηγούμενα τρία χρόνια. Φέτος όμως έχει τους καλύτερους συμπαίκτες. Αυτή είναι μια σημαντική διαφορά. Μπορεί να τον απογειώσει ή αν τον χαντακώσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου