27 Αυγ 2018

Η φωτογραφία με τον οπαδό της Γιούβε που τα άκουσε χοντρά και τα σχόλια που τον υποστήριξαν

Βλέπετε κάτι περίεργο στη φωτογραφία; Αν θέλεις πάντως να βρεις κάτι να πεις, ναι μπορείς να βρεις το «λάθος».

Οπως μια γιουβεντίνικη σελίδα στο Facebook που κατά καιρούς έχει extreme απόψεις και χρησιμοποιεί «έντονους» χαρακτηρισμούς και ενοχλήθηκε με έναν συγκεκριμένο οπαδό απ’ όσους φαίνονται στο καρέ.

Ποιον; Μα αυτόν με την βυσσινί μπλούζα. Η φωτογραφία είναι από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Κυρίας με τη Λάτσιο, την ώρα που έμπαιναν οι οπαδοί στο πέταλο των οργανωμένων.

«Μπορείς να είσαι τόσο καθυστερημένος ώστε να πηγαίνεις στην κούρβα σουντ με μπλούζα (στα χρώματα της) γκρανάτα; Από τους “πιγκουίνους” δεν εκπλήσσεσαι από τίποτα: Αρχ…ια», ήταν το σχόλιό του.


Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι δεν τάχθηκαν στο πλευρό της μπιανκονέρα σελίδα και δεν υιοθέτησαν τη συγκεκριμένη άποψη. Στα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση, αρκετοί ήταν αυτοί που δεν έβλεπαν την εικόνα ως «πρόβλημα».



«Μα τι ανοησίες ενδιαφέρουν κάποιους στο Τορίνο;», έγραφε ένας. «Γιατί προσβάλεις έναν άνθρωπο που πάει να φωνάξει για την ομάδα», ήταν μια άλλη απάντηση. «Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, όχι ένας πόλεμος». «Αυτός πλήρωσε, σε αντίθεση με τους άλλους που αισθάνονται αφέντες», έγραψε κάποιος άλλος. Υπήρξαν και αυτοί που με τον τρόπο τους συμφωνούσαν. «Αυτό είναι χάλια», «Απίστευτο», «Ταύρος σκ…ά» ήταν οι απόψεις, λιγότερο επιθετικές βέβαια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου