13 Αυγ 2018

Μπορεί να βλέπει κάποιος live τους αγώνες της Γιούβε από το Juventus TV;

Η αλλαγή στο κανάλι της Γιουβέντους και η δημιουργία ενός web προγράμματος, αναστάτωσε αρκετούς οπαδούς. Μπορούμε να βλέπουμε από εκεί live τους αγώνες; Αυτή ήταν η απορία-προσμονή.

Τη στιγμή που η Cosmote TV δεν έχει πια το ιταλικό πρωτάθλημα και στη Nova τρίβουν τα χέρια τους καθώς πήραν τα δικαιώματα και μετά έσκασε η μεταγραφική βόμβα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οπαδός της Γιούβε στην Ελλάδα ψάχνεται για το πώς θα παρακολουθεί τα ματς της ομάδας του.

Μπορεί κάποιος με 2,99 ευρώ το μήνα (αν είναι μέλος) ή 3,99 (αν δεν είναι), να βλέπει τα παιχνίδια σε Serie A, Coppa Italia και Champions League; Η απάντηση είναι μπορεί να τα βλέπει αλλά όχι ζωντανά. Η Γιούβε έχει παραχωρήσει τα δικαιώματά της σε τηλεοπτικά δίκτυα και δεν μπορεί να σπάσει αυτές τις συμφωνίες.


Τι θα κάνει στο μέλλον κανείς δε γνωρίζει. Στην παρούσα φάση, πάντως, δεν μπορεί κάποιος που πληρώνει συνδρομή στο διαδικτυακό κανάλι της Γιουβέντους να βλέπει live τα παιχνίδια. Μπορεί να βλέπει προπονήσεις, δηλώσεις, ιστορικά ματς, συνεντεύξεις και ό,τι άλλο έχει το πρόγραμμα, μαζί με όλα τα φετινά ματς σε κονσέρβα όμως (την επόμενη μέρα μάλιστα, με δυνατότητα να επιλέγει ο φίλαθλος από ποια κάμερα θέλει να το δει). Οπότε, Juventus TV για να γεμίζει ο υπόλοιπος χρόνος καθώς όταν θα γίνεται η σέντρα, το κανάλι της ομάδας θα δείχνει άλλα πράγματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου