14 Αυγ 2018

Το τέλειο επικοινωνιακό δίδυμο γέννησε το... Dybaldo

Η Gazzetta dello Sport αναφέρεται σήμερα στο πώς αρχίζουν ήδη να δένουν οι... Dybaldo.

Ο ένας είναι το αστέρι που ήταν ήδη στην ομάδα, το 10άρι, αυτός στον οποίο το κλαμπ έχει επενδύσει πολλά για το μέλλον. Ο άλλος είναι ο σταρ που ήρθε φέτος, ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, αυτός στον οποίο το κλαμπ έχει επενδύσει πολλά για το παρόν (αγωνιστικά) και το μέλλον (οικονομικά). Και οι δύο μαζί, είναι το νέο επιθετικό δίδυμο που τρομάζει τους πάντες στην Ιταλία, όπως σημειώνει σήμερα χαρακτηριστικά η Gazzetta dello Sport, στοχεύοντας και στην Ευρώπη.

Η εφημερίδα τονίζει στο σχετικό κομμάτι ότι από την πρώτη στιγμή φάνηκε να υπάρχει feeling ανάμεσα τους, όπως φάνηκε και από το γεγονός ότι ήταν αρκετές φορές ζευγάρι στις ασκήσεις, ενώ μαζί υπογράφουν συνήθως και τα αυτόγραφα έξω από το προπονητικό κέντρο. Τεχνίτες, ονόματα, αγαπητοί στα παιδιά και δυνατοί στα social media, Ρονάλντο και Ντιμπάλα, γράφει η εφημερίδα, είναι το τέλειο δίδυμο σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, το marketing και ήδη στα social media αρχίζει να κυκλοφορεί το... Dybaldo.


Το θέμα είναι, προσθέτει η Gazzetta dello Sport, να αποδειχθούν το τέλειο δίδυμο και στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που θεωρούν σίγουρο αμφότεροι, αφού έχουν αρχίσει ήδη να τα λένε καλά στις προπονήσεις. Και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, λογικά, περιμένει να δει τον Πάουλο να παίρνει τα μαθήματα του από τον Κριστιάνο και να συγκεντρώνεται όπως και όσο πρέπει στη δουλειά για να αλλάξει στάτους ως παίκτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου