14 Αυγ 2018

Η συγγνώμη του Μάντζουκιτς στο λαό του και η ολοκληρωτική αφοσίωσή του στη Γιούβε

Αφοσιωμένος στη Γιουβέντους θα είναι πλέον ο Μάριο Μάντζουκιτς, αφού ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την εθνική Κροατίας.

Ο Μάριο, όπως και οι συμπαίκτες του, έζησε το όνειρο με την πορεία της Κροατίας ως τον τελικό του Μουντιάλ, με τον ίδιο να είναι εκ των πρωταγωνιστών. Ηταν η κορυφαία στιγμή της καριέρας του με την εθνική ομάδα ή και γενικά, οπότε αποφάσισε ότι είναι και η σωστή στιγμή για να μπει το τέλος.

Μέσω μιας δήλωσής του, ο Μάντζουκιτς αναφέρθηκε στο πόσο τον λυπεί το γεγονός ότι ήρθε αυτή η ώρα αλλά τονίζει ότι είναι η σωστή ώρα, τονίζει ότι η υποδοχή της εθνικής στο Ζάγκρεμπ μετά το τέλος του Μουντιάλ θα είναι πάντα η πιο όμορφη ανάμνηση της καριέρας του.


Ζήτησε, παράλληλα, συγγνώμη για τις ευκαιρίες που έχασε αλλά διαβεβαίωσε -αν και δεν υπήρχε λόγος γιατί το ήξεραν ούτως ή άλλως όλοι- ότι πάντα, σε κάθε ματς, άφηνε την καρδιά του στο γήπεδο.

Αυτό κάνει και θα συνεχίσει να κάνει (μόνο πλέον) και στη Γιουβέντους ο Μάριο, ο οποίος πλέον μπορεί να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στους μπιανκονέρι και στην επίτευξη των στόχων τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου