25 Αυγ 2018

Ποιοι αποδοκίμασαν και ποιοι χειροκρότησαν τον Μπονούτσι

Αποδοκιμασίες και (περισσότερα) χειροκροτήματα είχαμε τελικά για τον Λεονάρντο Μπονούτσι στην επιστροφή του στο Stadium.

Το ματς με την Λάτσιο (2-0 η Κυρία) δεν ήταν απλά το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και του Μπονούτσι μετά την επιστροφή του στη Γιουβέντους. Και ο ίδιος έδειξε διατεθειμένος να το ζήσει όπως το ζούσε επί επτά χρόνια.

Ο Μπονούτσι, όπως έκανε πάντα τα προηγούμενα χρόνια, ήταν ο πρώτος που βγήκε από τα αποδυτήρια καθώς η ομάδα έκανε την είσοδο της στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανση, θέλοντας να δείξει με αυτό τον τρόπο ότι δεν έχει αλλάξει κάτι για τον ίδιο και ότι αισθάνεται το ίδιο άνετα.


Οι αντιδράσεις, πάντως, ήταν ανάμικτες. Συγκεκριμένα, από το πέταλο των οργανωμένων τον αποδοκίμασαν τόσο όταν βγήκε για προθέρμανση όσο κι όταν ακουμπούσε την μπάλα στο ζέσταμα, αλλά από όλο το υπόλοιπο Stadium υπήρξαν χειροκροτήματα.

Οπως είπε και ο ίδιος στην επίσημη παρουσίαση του, η μεγάλη του πρόκληση θα είναι να μετατρέψει σε χειροκροτήματα τις αποδοκιμασίες που θα υπάρξουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου