25 Αυγ 2018

Ο Αλέγκρι φαίνεται να αφήνει βασικότατο εκτός από τη μάχη με τη Λάτσιο

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τη Γιουβέντους το Σάββατο στις 7 ώρα Ελλάδας.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως η Λάτσιο δεν είναι εύκολος αντίπαλος και πέρσι έκανε τη ζημιά μέσα στο Τορίνο. Και τώρα που είναι αρχή και η ομάδα ακόμη δεν έχει βρει τα πατήματά της, είναι πιο εύκολο να υπάρξουν απώλειες, όπως πήγε να γίνει στη Βερόνα.

Για να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ρωμαίων η Γιούβε, ο προπονητής της φαίνεται να προχωρεί σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα. Ο Σέζνι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Κιελίνι και Μπονούτσι στο κέντρο της άμυνας με Μπαρτζάλι και Αλεξ Σάντρο δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.


Το γνωστό δίδυμο Πιάνιτς-Κεντίρα στο κέντρο της μεσαίας γραμμής και μπροστά τους οι Ματουιντί, Μπερναρντέσκι, Μάντζουκιτς και φυσικά αιχμή του δόρατος τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Tuttosport, ο Ντιμπάλα δεν είναι στη βασική ενδεκάδα. Για να δούμε αν θα βγουν οι πληροφορίες της.


6 σχόλια:

  1. Μπράβο coach για την επιλογή σου. 4 χρόνια στην ομάδα ο Ντιμπαλα και βελτιωση μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μου επιτρέψετε να γράψω 2 πράγματα: Ένα, γιατί ταλαιπωρεί τον Μπαρτζάλι στο δεξί άκρο της άμυνας, όπου όποτε εχει παιξει εκει δε μπορει ο άνθρωπος, λόγω του ότι είναι αργός, ψηλός και ογκωδης. Έτσι γίνεται ρεζίλι και ο ίδιος ο παίχτης..(βλ. π.χ. τελικό Κάρντιθ)Υοάρχουν, άλλωστε, τόσοι παίχτες γι αυτή τη θέση Το δεύτερο είναι αυτό που φοβάμαι, μήπως δηλ. έχει γίνει κρυφή συμφωνία, να έρθει ο Ρονάλντο φέτος στη Γιούβε και να πάει ο Ντυμπάλα του χρόνου στη Ρεάλ. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Chris il Capo, να δούμε πρώτα απ' όλα αν θα επιβεβαιωθεί η 11άδα της Tuttosport.

      Σχετικά με το δεύτερο, ναι, θα μπορούσε να υπάρχει μια τέτοια συμφωνία, όπως μια αντίστοιχη που ακούγεται είναι να έχει η Γιούβε τον πρώτο λόγο για τον Σάβιτς της Λάτσιο. Αλλά με τη λογική πως πωλείται ο παίκτης και το θέλει και ο ίδιος. Δεν είναι κακό αυτό.

      Αν δηλαδή θέλει να φύγει ο Ντιμπάλα ή αποφασίσει η Γιούβε να τον δώσει, να έχει μια ομάδα τον πρώτο λόγο, αρκεί να έχει δώσει κάτι γι' αυτό.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Και στο ντεμπούτο γιατί τον έβαλε για τα μάτια του κόσμου; κάτι θα είδε στις προπονήσεις ο άνθρωπος αν και δεν συμφωνώ με την χρησιμοποιηση του κεντιρα. Έπρεπε και ο ματουιντι να χωρέσει. Μαντζουκιτς προφανώς μπήκε για να αλλάζει θέση με τον ροναλντο που σαν φορ χάνεται στο ξύλο που δίνουμε στην Ιταλία. Φέτος θα έχει πολύ ροτεισον από τώρα χαλαρώστε με τις μεταγραφες που έκλεισαν.

      Υγ αν ήταν να δωθει ο ντιμπαλα δεν θα έφευγε και ο ιγκουαιν

      Διαγραφή
    3. Αν εχουν σοπο να τον δωσουν θα ξεκινησει καπως ετσι.., να μην τον βαζει να παιζει συνεεια.., για να υπαρξει θεμα...

      Διαγραφή
  3. 4-3-3 με μπερνα, μαντζου και ροναλντο μπροστα συμφωνα με tuttojuve..παμε αλανια!
    fino alla fine forza juventus!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή