20 Αυγ 2018

Τα έμμεσα λεφτά που έρχονται στο ταμείο της ομάδας λόγω Κριστιάνο Ρονάλντο

Τα social media και η απήχηση που έχουν οι ομάδες σε αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, οπότε η Γιουβέντους μπορεί να νιώθει ότι όλα πάνε καλά.

Η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές και όπως μπορεί να αντιληφθεί και ο πιο... αδαής, έχει πολλά καλά για τους μπιανκονέρι. Τους οπαδούς, προφανώς, τους ενδιαφέρουν τα γκολ, οι νίκες και οι τίτλοι, αλλά το κλαμπ το ενδιαφέρουν και όλα τα υπόλοιπα.

Οπως, για παράδειγμα, τα έσοδα που θα αυξηθούν από χορηγούς ή από τη δημιουργία νέων οπαδών και όλα δείχνουν ότι η Γιούβε είναι σε καλό δρόμο. Οπως αναφέρει το ισπανικό Deportes & Finanzas, οι μπιανκονέρι ήταν η ομάδα με τις περισσότερες «αντιδράσεις» στα social media -παγκοσμίως- για τον μήνα Ιούλιο.


Μιλάμε για 83,3 εκατ. «αντιδράσεις», με τους αριθμούς των followers της Κυρίας να ανεβαίνουν συνεχώς και κατά πολύ. Μη ξεχνάμε πως μέρος αυτών των αντιδράσεων εξαργυρώνονται σε ζεστό χρήμα (αγορά προϊόντων, εισιτηρίων και ό,τι σχετίζεται με την ομάδα) ενώ ολόκληρο το πακέτο πωλείται καλύτερα στους χορηγούς.

Και είμαστε ακόμη στην αρχή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου