25 Αυγ 2018

Σε ποιους αφιέρωσε το γκολ του ο Πιάνιτς

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς τόνισε ότι η Γιουβέντους δεν είναι ακόμη στα καλύτερα της και αφιέρωσε σε όλο τον πλανήτη Γιούβε το γκολ επί της Λάτσιο.

Ο Βόσνιος χαφ ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη επί των λατσιάλι με το ωραίο σουτ στο πρώτο ημίχρονο και ήταν και ο πρώτος που έκανε δηλώσεις στο Sky Italia αμέσως μετά τη λήξη.

- Οσο περνούσε η ώρα βελτιωνόσασταν...
«Δεν είμαστε ακόμη στα καλύτερα μας. Ανα διαστήματα ήμασταν καλοί αλλά δεν είμαστε ακόμη τόσο καλοί, είναι λογικό, είναι πολύ νωρίς. Το να νικήσουμε με 2-0 την Λάτσιο αυτή την στιγμή όμως είναι πολύ καλό. Είναι σημαντικό να νικάς αυτή την περίοδο, δεν είναι απλό. Δουλεύουμε για να βελτιώσουμε τη φυσική κατάσταση μας και τότε όλα θα είναι πιο απλά».


- Γιόρτασες με γκολ την ανανέωση του συμβολαίου.
«Είμαι χαρούμενος που παραμένω σε αυτό το πολύ σπουδαίο κλαμπ. Αφιερώνω το γκολ στη διοίκηση, τους τιφόζι και τους συμπαίκτες μου. Εχω βελτιωθεί χάρη στο περιβάλλον Γιούβε, είναι πολύ σημαντικό».

- Πώς είσαι;
«Καλά. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είχα ένα τράβηγμα αλλά τίποτα το ανησυχητικό. Αύριο θα ξεκουραστούμε και θα δουλέψουμε για να νικήσουμε το επόμενο ματς στην Πάρμα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου