13 Αυγ 2018

Μπουφόν: Είμαι σίγουρος γι’ αυτό που δεν μπορεί να δώσει ο Ρονάλντο στη Γιούβε

Ο Τζίτζι Μπουφόν μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και έκανε την πρόβλεψη του για τη φετινή Γιουβέντους.

Ο πρώην αρχηγός των μπιανκονέρι συνεχίζει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να βρεθεί αντίπαλος με τη Γιούβε στο Champions League. Μια διοργάνωση που θέλει να κατακτήσει η ομάδα του αλλά και η Γιουβέντους φυσικά, η οποία ενισχύθηκε με τον CR7.

Για αυτή την μεταγραφή μίλησε, λοιπόν, ο Τζίτζι στο Sky Italia μετά τη χθεσινοβραδινή νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Καέν στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος.

«Είμαι σίγουρος ότι ο Κριστιάνο μπορεί να δώσει στη Γιουβέντους αυτά που έδωσε και στις προηγούμενες ομάδες του. Είμαι σίγουρος επίσης και για αυτό που σίγουρα δεν μπορεί να δώσει ο Ρονάλντο, δηλαδή πίκρες στη Γιούβε... Με αυτή τη μεταγραφή, παίρνεις έναν σημαντικό αντίπαλο και τον κάνεις δικό σου», είπε αρχικά ο Μπουφόν και πρόσθεσε.


«Νομίζω πως η Γιούβε δεν εκπλήσσει. Εχει διοικητική ικανότητα, έναν σπουδαίο πρόεδρο, μια ιστορία, μια τιφοζερία, ένα γκρουπ σημαντικών και σοβαρών παικτών, οπότε η Γιουβέντους φέτος θα νικήσει ή θα φτάσει πολύ στο να νικήσει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου