29 Αυγ 2018

Μπουφόν: Eίναι περίεργο να παρακολουθώ τη Serie A σαν θεατής και ακόμη πιο περίεργο ότι δεν έχω δει live ματς της Γιούβε

Ο Τζίτζι Μπουφόν αναφέρθηκε στο γεγονός ότι βλέπει πλέον την Serie A ως θεατής αλλά δεν έχει δει καθόλου τη Γιουβέντους.

Ο πρώην αρχηγός των μπιανκονέρι μίλησε με τους ακόλουθους του στα social media και ρωτήθηκε για τη Serie A στην οποία δεν είναι πλέον πρωταγωνιστής, για να παραδεχθεί ότι του φαίνεται περίεργο.

«Το παραδέχομαι, είναι περίεργο να παρακολουθώ τη Serie A σαν θεατής πλέον. Δεν το είχα συνηθίσει, η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν όταν ήμουν πιτσιρικάς», είπε αρχικά ο Τζίτζι και συνέχισε με το ακόμη πιο παράδοξο...


«Το ακόμη πιο περίεργο είναι το γεγονός ότι δεν έχω καταφέρει να παρακολουθήσω live κάποιο ματς της Γιουβέντους, αφού τα παιχνίδια της ως τώρα έγιναν την ίδια ώρα με αυτά της Παρί. Σίγουρα, πάντως, δεν είναι περίεργο το να βλέπω ότι έχει μόνο νίκες και είναι στην κορυφή, αφού η πείνα για επιτυχίες και η θέληση για κορυφή παραμένουν στο κέντρο του πρότζεκτ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου