4 Αυγ 2018

Μεγάλο πρόβλημα στις σχέσεις Πογκμπά-Μουρίνιο και στο βάθος… Γιούβε

Η Γιουβέντους εξακολουθεί να συνδέεται με τον Πολ Πογκμπά, οι σχέσεις του οποίου με τον Ζοσέ Μουρίνιο είναι στη χειρότερη τους φάση.

Η πολιτική Corriere della Sera αναφέρεται σήμερα στον Γάλλο άσο, όπως κάνουν και αθλητικές εφημερίδες (πρωτοσέλιδο Tuttosport για παράδειγμα), ο οποίος έχει τις χειρότερες σχέσεις με τον Πορτογάλο προπονητή.

Ο Μουρίνιο ζήτησε από τον Πογκμπά να επιστρέψει νωρίτερα από την άδεια του και η απάντηση του Πολ ήταν να διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι, ανεβάζοντας και διάφορα βίντεο.


Οι Αγγλοι υποστηρίζουν ότι η πώληση είναι πιθανό ενδεχόμενο, οι Ισπανοί γράφουν για την Μπαρτσελόνα και οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι επιθυμία του Πογκμπά είναι να επιστρέψει στη Γιουβέντους, η οποία επίσης βλέπει θετικά κάτι τέτοιο.

Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει κάποια ομάδα να προσφέρει 100 εκατ. ευρώ για τον Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος παράλληλα περιμένει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου.


3 σχόλια:

  1. ειναι καλυτερα να φυγει ο κεντιρα παρα ο πιανιτς..δεν το συζηταμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν γίνει μεταγραφή Μοντριτς στους γελοίους και Σαβιτς στο τατσικο μας θα έχουμε θέμα αν δεν πάρουμε ένα ακομα χαφ δημιουργικό. Βεράτι - όνειρο απατηλό, Πογμπά - παιχταρας αλλά δύσκολα να τον αφήσει η Γιουνάιτεντ, Σαβιτς - ερωτηματικό αλλά δεν γίνεται να στον πάρει η Μίλαν. Καλός ο Τσάν και ο Ματουιντι αλλά θέλουμε κι άλλον έναν δίπλα στον Πιανιτς να κάνουν δίδυμο βαρβάτο. * Για να δουμε και Μπεντακουρ φέτος καθώς έκανε καλό Μουντιάλ. FORZA JUVE!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε ξεφύγει δηλαδή δεν μπορούν να συνυπάρχουν ο πογκμπα με τον πιανιτς
    Φέρτε τον πογκμπα πίσω καντον 8αρι εκεί που έπαιζε με τον βιδαλ και κάνε παπάδες
    Λέμε για τσλ έτσι απλά χωρίς να έχουμε κάτι πολύ δυνατό στο κέντρο και με μια σχετικά γερασμένη άμυνα (και θα φανεί στη διάρκεια) με έναν νέο πρωταγωνιστή στα μπακ (κανσελο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή