31/08/2018

Εκπληξη με Κιν στη Γιούβε

Ο Μόιζε Κιν είναι στην αποστολή για το ματς με την Πάρμα και η Γιουβέντους μπορεί να του δώσει μια ευκαιρία μέχρι τον Ιανουάριο τουλάχιστον.

Ο νεαρός επιθετικός υπήρξε πρωταγωνιστής σε διάφορα σενάρια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού υπήρξε ενδιαφέρον από ολλανδικές, γαλλικές και ιταλικές ομάδες, χωρίς όμως να προχωρήσει κάποια υπόθεση.

Η Γιούβε αποφάσισε να μην κάνει... εκπτώσεις για τον Κιν, για τον οποίο ζητούσε τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ, διατηρώντας τον τελικά στο ρόστερ και τώρα ο Αλέγκρι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση στο Ενιο Ταρντίνι.


Αυτή η κίνηση μεταφράζεται από τους Ιταλούς σαν ένδειξη ότι στο Τορίνο έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο τον Κιν, ο οποίος είτε θα πάρει χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιχνίδια είτε θα προπονείται καθημερινά σε υψηλό επίπεδο και ανταγωνισμό, άρα κάτι θα μάθει λογικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάριο Μάντζουκιτς: Ο επιθετικός που θα μπορούσε να έρθει ελεύθερος και θα τον ήθελαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους

Με δεδομένο ότι θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές ελεύθερων παικτών και μετά τις 5 Οκτωβρίου, οι Γιουβεντίνοι κάνουν τις... ευχές τους.