5 Αυγ 2018

Η εβδομάδα που ενώνονται όλοι και η πρώτη εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η εβδομάδα που αρχίζει αύριο είναι αυτή της έναρξης της δουλειάς με τους πάντες παρόντες και παράλληλα η εβδομάδα της πρώτης «εμφάνισης» του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Την Κυριακή το πρόγραμμα έλεγε προπόνηση για όσους είναι στο Τορίνο (Κριστιάνο, Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα, Μπονούτσι, Μπετανκούρ, Κουαδράδο) ενώ αντιμετώπισαν και την ομάδα U23, η οποία θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Serie C, σε κάτι σαν οικογενειακό διπλό. Εκεί, ο Ρονάλντο σκόραρε, όπως και οι Ντιμπάλα και Κουαδράδο, για το 3-0 με το οποίο νίκησαν οι «μεγάλοι».

Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα ρεπό, την Τρίτη ξανά προπόνηση και την Τετάρτη θα είναι στην Continassa και όσοι ήταν στις ΗΠΑ, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή θα είναι στη βάση και οι τελευταίοι αδειούχοι (Ματουιντί, Μάντζουκιτς, Πιάτσα μέχρι να φύγει). Αυτό σημαίνει ότι αρχίζει, επιτέλους, η δουλειά με όλη την ομάδα στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ενώ την Κυριακή έχουμε την παραδοσιακή γιορτή στη Villar Perosa.


Εκεί, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ζήσει για πρώτη φορά αυτή την «ιεροτελεστία» που ακολουθεί κάθε χρόνο η Γιουβέντους με την επίσκεψη στην ιστορική βίλα της οικογένειας Ανιέλι, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει στο γήπεδο της περιοχής το καθιερωμένο φιλικό με την Primavera, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του CR7 ως μπιανκονέρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου