5 Αυγ 2018

Περιμένει ο Αλέγκρι άλλη μεταγραφή;

Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε με ήττα τα φιλικά στις ΗΠΑ αλλά αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος δεν περιμένει άλλες μεταγραφές.

Μετά τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου και τις ισοπαλίες (νίκες στα πέναλτι) κόντρα σε Μπενφίκα και ομάδα επιλέκτων του MLS, οι μπιανκονέρι ηττήθηκαν (3-1) από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τελευταίο φιλικό επί αμερικάνικου εδάφους.

«Επιστρέφουμε στην Ιταλία χωρίς τραυματισμό και αυτό είναι καλό. Κάναμε καλά παιχνίδια, σήμερα, παρά το αποτέλεσμα, κάναμε κάποια καλά πράγματα. Είναι φυσιολογικό αυτή την περίοδο να λέμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε, να βρούμε τη φυσική κατάσταση ενώ μας έλειπαν και ουσιαστικά όλοι μπροστά. Είμαι ικανοποιημένος όμως από όσα κάναμε αυτές τις μέρες», είπε για το ματς ο Αλέγκρι και στη συνέχεια μίλησε για... πιο σοβαρά θέματα.


«Μεταγραφικά, το κλαμπ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές; Είμαστε ανταγωνιστικοί όπως είμαστε και ανυπομονώ για να αρχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί. Θα είναι μια απόλαυση να προπονήσω τον Ρονάλντο, είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου με τον Μέσι. Και με την άφιξη του Μπονούτσι, έχουμε πέντε αμυντικούς για δύο θέσεις», είπε αρχικά ο Μαξ και κατέληξε: «Θα είναι μια πολύ σκληρή σεζόν, οπότε θα τους χρειαστούμε όλους. Κάποιοι πιτσιρικάδες έδειξαν πολλά σε αυτά τα φιλικά εδώ, άρα μπορεί να βρουν χώρο και κατά τη διάρκεια της σεζόν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου