11 Αυγ 2018

Το κράξιμο που είχε φάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για μία δήλωσή του και τι τελικά έγινε

Λίγα λεπτά μετά από μία ακόμη κατάκτηση Champions League, η Ρεάλ έδειχνε πως είναι το απόλυτο αφεντικό στην Ευρώπη.

Το 3-1 επί της Λίβερπουλ και η τρίτη σερί κατάκτηση του τροπαίου τον Μάιο του 2018 δεν άφηνε πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση. Ο τελικός είχε… τελειώσει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έριχνε μια «βόμβα».

«Ήταν πολύ ωραίο που έπαιξα για τη Ρεάλ, θα δώσω μια απάντηση τις επόμενες ημέρες στους οπαδούς, οι οποίοι ήταν πάντα στο πλευρό μου. Τώρα πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή», είπε αρχικά.

Για να συμπληρώσει: «Έχουμε γράψει ιστορία και το μέλλον ενός ποδοσφαιριστή δεν είναι το ίδιο σημαντικό. Τις επόμενες μέρες θα μιλήσω.  Δεν έχω αμφιβολίες. Πρέπει να ξεκουραστώ, να πάω στην Εθνική και τις επόμενες εβδομάδες...». Ο Πορτογάλος δεν έκανε έναν καλό τελικό. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που είπαν πως μίλησε έτσι για να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Οι περισσότεροι είχαν αυτή την άποψη.

Τη συνέχεια της ιστορίας τη γνωρίζουμε όλοι…


Ο Κριστιάνο πήγε στο Μουντιάλ ως παίκτης της Ρεάλ και σήμερα είναι ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους. Γνώριζε τη βραδιά του τελικού ποιο ακριβώς θα είναι το μέλλον του; Μάλλον όχι. Αλλά γνώριζε για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους και ένιωθε πως ήταν με το ενάμιση πόδι έξω από το Μπερναμπέου. Αρκεί να είχε στα χέρια του μια πρόταση που τον ικανοποιούσε.


Αυτή η πρόταση του έγινε. Του άρεσε και υπέγραψε στους νταμπλούχους Ιταλίας. Τη βραδιά του τελικού, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιχείρησε να δείξει τι θα ακολουθήσει. Οι περισσότεροι κατάλαβαν πως είναι ένας κακομαθημένος αστέρας που θέλει να κινούνται τα πάντα γύρω από αυτόν. Μπορεί. Αλλά πλέον δεν είναι παίκτης της ομάδας της Μαδρίτης. Το είχε πει από εκείνο το βράδυ: «Ήταν πολύ ωραίο που έπαιξα για τη Ρεάλ…».


1 σχόλιο:

  1. Και Πρόπερσι που έκανε έναν κακό τελικό με την ατλετικο είπε ότι δεν ξέρει που θα συνεχίσει. Όλα αυτά τα είναι δείγματα εγωισμού και καλώς ή κακώς μπορεί να έχει το σώμα 20 χρονου αλλά έχει και το μυαλό 20χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή