22 Αυγ 2018

Η δυνατή μεταγραφή στο κέντρο που θα κάνει η Γιούβε το 2019

Μία δυνατή μεταγραφή στο χώρο του κέντρου θα είναι η προτεραιότητα της Γιουβέντους για το καλοκαίρι του 2019 και τα ονόματα που επικρατούν είναι τρία.

Απαντες περίμεναν ότι οι μπιανκονέρι θα έκαναν φέτος μια μεγάλη μεταγραφή στα χαφ αλλά τελικά η βόμβα που έριξαν ήταν πολύ μεγαλύτερη αποκτώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ετσι, η σημαντική ενίσχυση για το κέντρο μετατίθεται για του χρόνου.

Τα ιταλικά ρεπορτάζ θέλουν τους Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι να έχουν αρχίσει ήδη τη δουλειά για αυτό το θέμα, με τα ονόματα που ακούγονται και γράφονται να είναι τρία: Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο, ο Πολ Πογκμπά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Αντριέν Ραμπιό της Παρί Σεν Ζερμέν.


Ο τελευταίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του '19 και δε δείχνει -τουλάχιστον προς το παρόν- διάθεση να το ανανεώσει, πράγμα που σημαίνει ότι από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος. Αρκεί, φυσικά, να μην τον πουλήσει μέχρι τις 31 Αυγούστου η Παρί στην Μπαρτσελόνα, η οποία φέρεται να ενδιαφέρεται.


3 σχόλια:

  1. Είναι δυνατόν να μιλάμε για δυνατή μεταγραφή και να συμπεριλαμβανεται σ αυτήν ο Ραμπιω σαν τέτοια; Ελαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κάνω μια ερώτηση; υπάρχει ρήτρα επαναγοράς του πογκμπα 60 εκ η το αναπαρήγαγαν για να δημιουργήσουν φήμες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είχε γράψει η L' Equipe αλλά δεν το επιβεβαίωσε ποτέ κανένα ιταλικό Μέσο ή Ιταλός δημοσιογράφος. Λογικά, αν υπήρχε, θα έκανε φέτος κίνηση η Γιουβέντους, άρα μάλλον δεν ισχύει.

      Διαγραφή