26 Αυγ 2018

Ο Αλέγκρι έχει τον ποιοτικότερο πάγκο των τελευταίων χρόνων αλλά αυτό θα φέρει και παράπονα από κάποιους

Η έκπληξη που προανήγγειλε το forzajuve.gr στην 11άδα της Γιουβέντους έγινε από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος άλλαξε και σύστημα.

Αρκετές ώρες τη σέντρα του Γιούβε-Λάτσιο, είχαμε γράψει ότι ο προπονητής των μπιανκονέρι σκέφτεται, όπως ανέφερε η Tuttosport, να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος για το ματς με την Λάτσιο τον Ντιμπάλα. Και ακριβώς έτσι έγινε, μόνο που ο Αλέγκρι αλλάζει και σύστημα αφού από το 4-2-3-1 κόντρα στην Κιέβο πάει τώρα στο 4-3-3.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σέζνι, δεξί μπακ ο Κανσέλο, στόπερ οι Μπονούτσι-Κιελίνι και αριστερό μπακ ο Αλεξ Σάντρο. Η τριάδα στα χαφ αποτελούνταν από τους Κεντίρα-Πιάνιτς-Ματουιντί και από εκεί και πέρα έπαιξε δεξί εξτρέμ ο Μπερναρντέσκι, αριστερό ο Ρονάλντο και στην κορυφή ο Μάντζουκιτς.


Το γεγονός ότι έχουμε δύο διαφορετικά συστήματα και 11άδες στις πρώτες δύο αγωνιστικές, επιβεβαιώνει τις προβλέψεις των ιταλικών ΜΜΕ αλλά και τις δηλώσεις της Παρασκευής του ίδιου του Αλέγκρι, σύμφωνα με τις οποίες θα δοκιμαστούν διάφορα σχήματα και πρόσωπα μέχρι να καταλήξει ο Μαξ στα κατάλληλα.

Παράλληλα, επιβεβαιώνει και την πληθώρα επιλογών που έχει πλέον και οι οποίες αναμένεται να φανούν κατά τη διάρκεια της σεζόν, όταν τα παιχνίδια θα είναι συνεχόμενα σε πρωτάθλημα, Champions League, κύπελλο. Το είπε και μετά το παιχνίδι με τη Λάτσιο: κάποιοι δε θα παίζουν αρκετά στην αρχή. Ο Μαξ έχει να διαχειριστεί την καλύτερη ποιότητα των τελευταίων χρόνων αλλά έχει να διαχειριστεί και τα... παράπονα όσων δεν παίζουν όσο θα ήθελαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου