10 Αυγ 2018

Ο Μπονούτσι απέφυγε να ζητήσει συγγνώμη, εξήγησε γιατί πανηγύρισε εναντίον της Γιούβε και δήλωσε πως έκανε ένα βήμα πίσω

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι παρουσιάστηκε από τη Γιουβέντους και δεν γινόταν να μην αναφερθεί στους οπαδούς και το κλίμα που υπάρχει για αυτόν.

Παραθέτουμε τις σχετικές ερωτήσεις που δέχθηκε ο Ιταλός αμυντικός για το συγκεκριμένο θέμα.

Για τη σχέση του με τους οπαδούς: «Στο τέλος του αγώνα θα πηγαίνω πάντα να ευχαριστώ τους οπαδούς, η περσινή απόφαση μου, η οποία πάρθηκε εν θερμώ, πάρθηκε επειδή δεν ένιωθα άνετα, επειδή ήξερα ότι όπως ένιωθα εκείνη την στιγμή δεν θα ήμουν αυτός που έπρεπε, οπότε αποφάσισα να αλλάξω. Πίστευα ότι αυτή η αλλαγή θα μπορούσε να μου δώσει κάτι παραπάνω αλλά δεν ήταν έτσι τελικά. Γιατί όταν αφήνεις την οικογένεια, το σπίτι στο οποίο βρίσκεσαι κάθε μέρα... Εκανα ένα βήμα πίσω, αν και είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες ήθελα να επιστρέψω στη Γιουβέντους. Αποδέχομαι τα σφυρίγματα των οπαδών, όταν είναι των αντιπάλων με πωρώνουν, αυτά των δικών μου εξαρτάται από μένα να τα κάνω χειροκροτήματα».


Για το αν θα ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς: «Η απάντηση μου πρέπει να είναι στο γήπεδο γιατί είμαι επαγγελματίας. Αν μου παρουσιαστεί σήμερα μια πρόταση για να αφήσω τη Γιουβέντους δε θα την σκεφτώ καν. Τα σκέφτηκα όλα, η Γιουβέντους ήταν τα πάντα για μένα σε αυτά τα χρόνια, τόσο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο όσο και σε ανθρώπινο. Σε αυτά τα χρόνια έζησα κάποια πράγματα εξωαγωνιστικά και η Γιουβέντους με στήριξε πάντα. Πέρυσι ο αποχαιρετισμός μας ήταν με μια χειραψία, ίσως επειδή μέσα μου ήξερα ότι θα μπορούσε να γίνει αυτό που έγινε τώρα. Σήμερα αρχίζει μια νέα πρόκληση με ενθουσιασμό που δεν είχα πριν, σήμερα αισθάνομαι καλύτερος, πρέπει να καλύψω λίγο χαμένο έδαφος γιατί "έχασα" την περσινή σεζόν, αλλά κάθε μέρα θα προπονούμαι με τους καλύτερους. Θα υπερασπίζομαι τη φανέλα της Γιουβέντους όπως έκανα και στα προηγούμενα χρόνια, δεν υπάρχει κάτι άλλο πλην της νίκης».

Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ πέρυσι: «Λίγες φορές μου τυχαίνει να βάζω γκολ... Μερικές φορές βλέποντας ποδοσφαιριστές που δεν πανηγυρίζουν, τους έκανα κριτική. Εκείνη την στιγμή υπερασπίζεσαι τα χρώματα της ομάδας σου. Ελπίζω να χαρίσω στους οπαδούς πολλούς πανηγυρισμούς και χαρές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου