10 Αυγ 2018

«Θα σας πω για τον Αλέγκρι κάτι που ίσως δεν ξέρετε…»

Ξεχωριστή ερώτηση, φυσικά, δέχθηκε ο Λεονάρντο Μπονούτσι για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τον οποίο οι σχέσεις δεν ήταν και οι καλύτερες.

Ο διεθνής Ιταλός αμυντικός ρωτήθηκε για τον προπονητή του, με τον οποίο είχε εκείνο το επεισόδιο πριν το ματς με την Πόρτο και τον αποκλεισμό του Μπονούτσι από την αποστολή.

Παραθέτουμε τις ερωτήσεις σχετικά με τον Μαξ.

Για την περσινή απόφαση του να φύγει: «Είχα κάνει μία συζήτηση με τον μίστερ τότε, δεν αισθανόμουν καλά με εμένα τον ίδιο, δεν αισθανόμουν ότι θα μπορούσα να προσφέρω αυτά που έπρεπε. Επέλεξα να πάρω εκείνη την απόφαση αλλά τώρα ευτυχώς είμαστε όλοι εδώ ξανά».


Για το τι έχει πει με τον Αλέγκρι: «Βρεθήκαμε περισσότερες από μία φορές κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν, τόσο στο γήπεδο όσο και σε διάφορες εκδηλώσεις. Υπήρξε ο χρόνος και ο τρόπος για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, η σχέση μας είναι πραγματικά άψογη και επειδή είμαστε έξυπνοι άνθρωποι αγκαλιαστήκαμε. Θα σας πω κάτι που ίσως δεν ξέρετε, στο Λονδίνο συναντηθήκαμε στη βράβευση που είχε γίνει για την καλύτερη 11άδα του 2016-17 στο Champions League, του αφιέρωσα αυτό το βραβείο γιατί κατά τη γνώμη μου στα χρόνια που συνεργαστήκαμε, ανεξάρτητα από εκείνο το επεισόδιο που είχαμε, χάρη στον Αλέγκρι βελτιώθηκα στη διαχείρηση του παιχνιδιού. Είναι πράγματα που συμβαίνουν, κοιτάμε μπροστά, πιο θετικοί πλέον, με μεγαλύτερη θέληση από πριν για να δώσουμε ξανά πολλά στη Γιουβέντους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου