3 Αυγ 2018

Πώς μια μεγάλη μεταγραφή της Ιντερ μπορεί να καταλήξει σε ένα μέγα επικοινωνιακό φιάσκο

Η Γιουβέντους κάνει ό,τι μπορεί για να ασχολείσαι συνεχώς μαζί της, αλλά καλό είναι να ρίχνουμε καμιά ματιά και στους άλλους, όπως για παράδειγμα στην Ιντερ.

Αρχικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και στη συνέχεια με τον Λεονάρντο Μπονούτσι οι μπιανκονέρι σόκαραν τους πάντες. Πρόκειται για το πιο ανατρεπτικό μεταγραφικό καλοκαίρι της Γιούβε αφού κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι θα αποκτηθούν αυτοί οι δύο, οπότε είναι λογικό να ασχολείσαι συνέχεια με την Κυρία.

Την ίδια ώρα, πάντως, προσπαθούν κι άλλες ομάδες να ενισχυθούν και μία από αυτές που τα έχει καταφέρει είναι η Ιντερ. Οι Ναϊνγκολάν, Ντε Βράι, Ασαμόα είναι καλές κινήσεις για τους νερατζούρι, οι οποίοι ελπίζουν να τους βγουν και οι Λαουτάρο Μαρτίνες και Πολιτάνο, προκειμένου να είναι καλύτεροι από πέρυσι.

Γενικά στην Ιντερ βλέπουμε ενθουσιασμό, αισιοδοξία, γενικά μια θετική αύρα δίπλα της. Τόσο θετική, ώστε να διαβάζουμε για Αρτούρο Βιντάλ και μετά για Λούκα Μόντριτς, σε μια υπόθεση που μπορεί να φέρει κάτι πολύ καλό για τους Μιλανέζους, μπορεί όμως να εξελιχθεί και σε φιάσκο.

Τι εννοούμε;


Οι νερατζούρι παρουσιάζονταν τις προηγούμενες μέρες να έχουν κλείσει τον Χιλιανό, αλλά τον έβαλαν στο «περίμενε» επειδή ήθελαν και θέλουν να δουν τι γίνεται με Μόντριτς. Τελικά ο Αρτούρο κλείνει στην Μπαρτσελόνα, πράγμα που σημαίνει ότι αν η Ιντερ δεν πάρει τον Μόντριτς, από εκεί που πήγαινε για μεγάλη κίνηση θα γράψει... 0/2. Και επικοινωνιακά, μετά, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο ως αδύνατο να σταθεί αυτός που θα έρθει στη θέση τους.

Γενικά πάντως, είναι φανερό ότι η βόμβα της Γιουβέντους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ανοίξει την όρεξη σε όλους και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα για το Campionato. Και αυτό θα φανεί ακόμη περισσότερο το επόμενο καλοκαίρι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου