17 Αυγ 2018

Το μήνυμα του Μαρκίζιο στους οπαδούς

Με μια φωτογραφία του από πιτσιρικάς και με ένα μήνυμα προς τους οπαδούς της Γιουβέντους, ο Κλαούντιο Μαρκίζιο αναφέρεται στο τέλος της καριέρας του στους μπιανκονέρι.

Επειτα από μια ζωή ολόκληρη ο Principino αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να μπει το τέλος στην (επαγγελματική) σχέση του με τη Γιούβε, γιατί οπαδός της θα είναι πάντα. Και σε αυτή την απόφαση αναφέρθηκε σε ποστάρισμα του στα social media, τονίζοντας ότι πάντα προέχει το καλό της ομάδας και ότι θα αποχαιρετήσει με ξεχωριστό τρόπο τους τιφόζι σε λίγες μέρες.

Ακολουθεί το μήνυμα του Μαρκίζιο.


«Χίλιες σκέψεις και χίλιες εικόνες μου έκαναν συντροφιά σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. Δεν καταφέρνω να σταματήσω να κοιτάω αυτή τη φωτογραφία και αυτές τις ρίγες στις οποίες έγραψα τη ζωή μου ως άντρας και ως ποδοσφαιριστής.



Αγαπάω αυτή τη φανέλα σε σημείο που, πέρα από οτιδήποτε άλλο, είμαι πεπεισμένος ότι το καλό της ομάδας έχει προτεραιότητα. Πάντα. Σε μια δύσκολη μέρα όπως αυτή, κρατιέμαι σφιχτά από αυτή την αρχή. Είστε το πιο όμορφο κομμάτι αυτής της υπέροχης ιστορίας, για αυτό τον λόγο σε λίγες μέρες θα αποχαιρετιστούμε με ξεχωριστό τρόπο».


1 σχόλιο:

  1. Μια ζβη τα ιδια! Ακόμη μια σημαισ δε θα τελειώσει με τον τρόπο που θέλουμε. Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή