10 Αυγ 2018

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και δείχνει το «δίδυμο νικητών» που δημιουργείται

Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάουλο Ντιμπάλα έρχονται πιο κοντά καθημερινά, όπως δείχνει και το νέο ποστάρισμα του Πορτογάλου.

Από τη μία ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με το Νο 7, από την άλλη ο Αργεντίνος μπαλαδόρος με το Νο 10. Τόσο αγωνιστικά όσο και εμπορικά, αυτό είναι ένα δίδυμο στο οποίο πρέπει να «επενδύσει» η Γιουβέντους και αυτό προφανώς το αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι.

Ετσι, μετά τα βίντεο που έχουμε δει με τους δυο τους να αποτελούν ζευγάρι στις ασκήσεις, τώρα είδαμε και τη φωτογραφία που ανέβασε ο CR7 στο Instagram. «Δίδυμο νικητών», ήταν το μήνυμα στη φωτογραφία, η οποία έδειχνε τους δυο τους να πανηγυρίζουν, προφανώς μετά από μια νίκη στις μονομαχίες που κάνουν οι παίκτες μεταξύ τους μετά το τέλος της προπόνησης.


Η επιλογή του Ρονάλντο να στηρίξει, να «διαφημίσει» τον Ντιμπάλα, έχει ως αποτέλεσμα, όπως διαβάζουμε, ο Αργεντίνος να φτάσει στα 20 εκατ. followers στο Instagram και αυτό σημαίνει ότι είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης της Serie A, πίσω φυσικά από τον Κριστιάνο που είναι στα... 138 εκατ.!



Οπως και να έχει, η παρουσία του Πορτογάλου είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που θα μπορούσε να παρουσιαστεί στον Ντιμπάλα, αρκεί να είναι έξυπνος, ώστε να αλλάξει τη νοοτροπία του σε ό,τι αφορά τη δουλειά (θυμηθείτε τις περσινές δηλώσεις του Πάβελ Νέντβεντ) ή τη νοοτροπία του. Με τον Ρονάλντο δίπλα του, ο Πάουλο πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα, να ανέβει επίπεδο, να ξεμπλοκάρει και στην Ευρώπη.

Είναι λίγο γυμνασμένος ο Πορτογάλος, ε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου