13 Αυγ 2018

Νέντβεντ: Να νικήσουμε παντού, να νικήσουμε κάθε παιχνίδι. Είναι το μόνο που μετράει

Το είπε ο Αντρέα Ανιέλι, το είπε ο Τζον Ελκαν, το είπε και ο Πάβελ Νέντβεντ: Η Γιουβέντους μπαίνει στη σεζόν με στόχο την κατάκτηση όλων των τίτλων.

Το σύνθημα δόθηκε στη Villar Perosa, στην καθιερωμένη επίσκεψη της ομάδας στην ιστορική βίλα της οικογένειας Ανιέλι. Ο πρόεδρος τόνισε στην ομιλία του προς την ομάδα ότι ο στόχος είναι τα πάντα ενώ λίγη ώρα αργότερα ο Τζον Ελκαν δήλωνε στο Sky Italia ότι η Γιούβε είναι η πιο δυνατή ομάδα του κόσμου και γι' αυτό έχει και τον πιο δυνατό παίκτη του κόσμου πλέον.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, κινήθηκε και ο Νέντβεντ, για να γίνει σαφές πλέον ότι φέτος, για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια, η Γιουβέντους μπαίνει στη σεζόν όχι με στόχο το «όνειρο Champions League» αλλά με στόχο «την κατάκτηση του Champions League» και των άλλων τίτλων.

«Οι στόχοι της Γιουβέντους δεν αλλάζουν ποτέ. Η μόνη λέξη που μετράει, αυτή που λέει πάντα ο πρόεδρος, είναι η "νίκη". Να νικήσουμε παντού, να νικήσουμε κάθε παιχνίδι», είπε αρχικά ο αντιπρόεδρος της Κυρίας και πρόσθεσε: «Το να νικήσουμε είναι αυτό που μετράει για εμάς και θέλουμε να το αποδείξουμε από το ματς με την Κιέβο.


Από εκεί και πέρα, αναφερόμενος στη χθεσινή μέρα, ο Πάβελ είπε ότι «η Villar Perosa χαρίζει πάντα πανέμορφα συναισθήματα, μοναδικά. Είναι η μέρα που οι νέοι παίκτες καταλαβαίνουν τι σημαίνει Γιουβέντους και είμαι πολύ χαρούμενος που περνάω αυτή τη μέρα μαζί με τους οπαδούς, με τους διευθυντές μας, με την οικογένεια Ανιέλι», για να ολοκληρώσει με ένα σχόλιο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Η μεταγραφή του ήταν κάτι εκπληκτικό και παράλληλα αποτελεί την επιβεβαίωση ότι η Γιουβέντους έχει κάνει το βήμα μπροστά και είναι στο επίπεδο των άλλων μεγάλων της Ευρώπης, αλλά και ο Κανσέλο ή ο Εμρέ Τσαν, όλες οι μεταγραφές μας συνολικά ήταν άψογες κινήσεις. Θα είναι όλοι πολύ χρήσιμοι για την ομάδα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου