8 Αυγ 2018

Υπάρχει κάποιος που ενοχλήθηκε αρκετά που η Γιούβε έκανε δουλειές με τον Ζόρζε Μέντες, τον μάνατζερ του Κριστιάνο

Στη φετινή μεταγραφική περίοδο η Γιουβέντους άνοιξε μια καλή πόρτα, αυτή του Ζόρζε Μέντες. Και το χάρηκαν όλοι, εκτός από έναν.

Τα τελευταία καλοκαίρια κυκλοφορούσαν συνεχώς σενάρια για ενδιαφέρον των μπιανκονέρι για διάφορους παίκτες που εκπροσωπούνται από τον Μέντες. Ποτέ καμία μεταγραφή, όμως, δεν έγινε, για να φτάσουμε στο σημείο ο Πορτογάλος να μπει και σφήνα για να χαλάσει deal της Γιούβε, όπως για παράδειγμα αυτό με τον Κεϊτά Μπαλντέ.

Τελικά, έπειτα από χρόνια προσπαθειών, Γιουβέντους και Ζόρζε Μέντες κατάφεραν να συνεργαστούν φέτος και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο: Κριστιάνο Ρονάλντο. Μεγαλύτερο deal από αυτό, δε θα μπορούσαν να κάνουν οι δύο πλευρές, οι οποίες πλέον λογίζονται σαν φίλοι, αφού δε θα πρέπει να ξεχνάμε και τη δουλειά για τον Ζοάο Κανσέλο.

Ολα αυτά, γράφουν οι Ιταλοί, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τον μεγάλο αντίπαλο του Μέντες, τον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος τα λέει εδώ και χρόνια πολύ καλά με τη Γιούβε. Κι επειδή τα λέει πολύ καλά εδώ και χρόνια, φέρεται να έχει ενοχληθεί λίγο από τις δουλειές των μπιανκονέρι με τον Μέντες.


Και αυτό σημαίνει δύο πράγματα.

Οτι ο Μίνο αν μπορεί να εκνευρίσει κάπου τη Γιουβέντους θα το κάνει και ότι θα θελήσει να κάνει ένα καλό deal του χρόνου, δηλαδή ένα καλό ποσό στην τσέπη του, για να χαμογελάσει πάλι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου