17 Αυγ 2018

Το μεταγραφικό σενάριο που έφερε η αποχώρηση του Μαρκίζιο

Η αποχώρηση του Κλαούντιο Μαρκίζιο έφερε σενάρια για κίνηση της τελευταίας στιγμής για τον Αντριέν Ραμπιό αλλά αυτή είναι μια περίεργη υπόθεση.

Το γεγονός ότι λύθηκε το συμβόλαιο του Ιταλού χαφ, έκανε αρκετούς να πιστέψουν ότι είναι πιθανό η Γιουβέντους να κάνει σήμερα κίνηση για να αποκτήσει κάποιον μέσο, με το όνομα του Ραμπιό να ακούγεται.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν είναι απλό. Οχι μόνο επειδή σε λίγες ώρες τελειώνει η μεταγραφική περίοδος για την Ιταλία, όσο κι επειδή οι μπιανκονέρι δε θέλουν να χαλάσουν ξανά τις σχέσεις τους με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Γιούβε κατάφερε να τα βρει ξανά με τους Γάλλους, ειδικά μετά την περσινή μεταγραφή του Μπλες Ματουιντί, με αποτέλεσμα να μη θέλουν τώρα να βρεθούν ξανά στα... μαχαίρια με τους Γάλλους. Στην καλύτερη περίπτωση, επομένως, μπορεί να κατατεθεί μια πρόταση στην Παρί, έστω για το τυπικό της υπόθεσης.


Σε μια τέτοια περίπτωση, ναι μεν η απάντηση θα είναι αρνητική λογικά, αλλά η Γιουβέντους θα έχει δείξει διάθεση να πληρώσει τους Γάλλους και όχι να κινηθεί για να αποκτήσει ως ελεύθερο τον Ραμπιό. Κάτι που ούτως ή άλλως αναμένεται να γίνει, αν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου στη Γαλλία, στις 31 Αυγούστου, ο Ραμπιό δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου