3 Αυγ 2018

Ετσι αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Μπονούτσι η πλειοψηφία των οπαδών της Γιουβέντους

Η αδιαφορία είναι αυτό που θεωρούν ως καλύτερη αντίδραση για την επιστροφή του Λεονάρντο Μπονούτσι οι οπαδοί της Γιουβέντους.

Ετσι όπως τα έκανε ο Ιταλός αμυντικός, το γράφαμε και πριν λίγες μέρες, έχει απέναντι του και τους οπαδούς της Γιούβε και αυτούς της Μίλαν.

Για τους ροσονέρι, βέβαια, αδιαφορούμε, αφού οι αντιδράσεις τους δεν επηρεάζουν σε κάτι το κλίμα στη Γιουβέντους, αλλά για τους Γιουβεντίνους είναι θέμα το πώς θα συμπεριφερθούν.

Μια βόλτα στις ιταλικές ιστοσελίδες για να διαβάσεις σχόλια Γιουβεντίνων ή άρθρα σε σάιτ που ασχολούνται με τους μπιανκονέρι, σου επιβεβαιώνει ότι η πλειοψηφία είναι κατά αυτής της επιστροφής, αλλά δε θέλει να το βροντοφωνάξει κιόλας. Προτιμάει μια άλλη λύση, που μπορεί να είναι και η καλύτερη: Οχι αποθέωση, όχι αποδοκιμασίες, αλλά αδιαφορία.

Μια αδιαφορία, η οποία θα έρθει λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για την ομάδα, η οποία φέτος ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν πιστεύοντας όσο ποτέ εδώ και χρόνια στην κατάκτηση του Champions League. Και αυτό είναι που θέλει να βάλει πάνω από όλα ο κόσμος, την ομάδα και το σωστό κλίμα γύρω από αυτή, αφήνοντας στην άκρη πρόσωπα και καταστάσεις.


«Δεν πηδάω από τη χαρά μου αλλά δεν αυτοκτονώ κιόλας. Εκανε λάθος πέρυσι αλλά τώρα δείχνει ότι το κατάλαβε και το πληρώνει με τη μείωση των απολαβών του», είναι ένα σχόλιο που διαβάσαμε από Ιταλό οπαδό για τον Μπονούτσι, ενώ αυτά που γράψαμε παραπάνω περιγράφονται από τα δύο σχόλια που ακολουθούν...

«Η σεζόν απέχει δύο εβδομάδες, η ομάδα είναι πραγματικά δυνατή, δεν χαίρομαι αλλά το θέμα είναι η ομάδα. Αν τη βοηθήσει, έχει καλώς. Φέτος μπορεί να είναι η σεζόν μας, είμαστε δυνατοί, όλοι μπορούν και πρέπει να βοηθήσουν».

«Θα ακούσει σφυρίγματα αρχικά, αλλά αν παίζει καλά και η ομάδα νικάει, σιγά-σιγά όλα θα ξεχαστούν. Τίποτα δεν πρέπει να χαλάσει το κλίμα φέτος, είμαστε πολύ δυνατοί».


1 σχόλιο:

  1. Κακά τα ψέματα, η διοίκηση κατέβασε τα παντελονια της μπροστά στο Λεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή