12 Αυγ 2018

Ο Αλεξ Σάντρο θα ανανεώσει αλλά τα πράγματα στο Τορίνο δεν πάνε όπως τα φαντάζονταν

Γνωστός είναι ήδη ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της Γιουβέντους για το επόμενο καλοκαίρι.

Τα τελευταία ρεπορτάζ θέλουν τον Αλεξ Σάντρο να συζητάει με τους μπιανκονέρι για την ανανέωση του συμβολαίου του, με αυξημένες απολαβές. Αυτό σημαίνει και ότι η Γιούβε θα μπορεί να ζητήσει ακόμη περισσότερα λεφτά, από τη στιγμή που θα υπογραφεί το νέο συμβόλαιο, για πώληση του.

Ο Βραζιλιάνος, όπως όλα δείχνουν, θα ανανεώσει το συμβόλαιο του αλλά αν κάνει ακόμη μία σεζόν όπως η τελευταία, θα είναι και η... τελευταία του στο Τορίνο. Ο αντικαταστάτης του, άλλωστε, έχει ήδη βρεθεί και η Γιουβέντους έχει τον χρόνο που χρειάζεται για να συμφωνήσει σε όλα μαζί του και μετά να γίνουν οι συζητήσεις με την ομάδα του.


Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Μαρτσέλο, για τον οποίο ακόμη και στο Sky Italia έλεγαν χθες αργά το βράδυ για τις συνεχείς τηλεφωνικές επαφές του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για το πώς συζητούν για τη Γιούβε και για το πόσο πολύ θέλουν να γίνουν ξανά συμπαίκτες σύντομα.


2 σχόλια:

  1. Αφου του χρονου και να μη θελει θα μπορουν να τον διωξουν, αναρωτιεται κανείς γιατι τοτε δεν τον εδιωξαν απο φετος να τελειωνει η δουλεια. Ενα πραγμα που ειναι να γινει ας γινεται το συντομοτερο..Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Chris των καλο Alex Sandro τον χρειαζεται η Juve αυτον που ειδαμε την προηγουμενη σεζον ομως οχι.νομιζω οτι του εδωσαν μια ευκαιρια ακομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή