19 Σεπ 2018

Αλέγκρι: Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές αλλά είναι ένας όμιλος όπου την πρόκριση θα διεκδικήσουν τρεις ομάδες

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε ότι η Γιουβέντους μπορεί να απλοποιήσει αρκετά τα πράγματα με νίκη στο Μεστάγια σήμερα βράδυ και δε θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για την 11άδα.

Οι μπιανκονέρι αρχίζουν το φετινό Champions League από τη Βαλένθια και ο στόχος είναι το αποτέλεσμα που θα κάνει πιο απλά τα πράγματα για τη συνέχεια του ομίλου, όπως είπε και ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο Αλέγκρι.

Για το πώς μπαίνει στο φετινό Champions League η Γιουβέντους και αν υπάρχει έξτρα πίεση: «Μπαίνουμε καλά με τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα. Δεν είναι θέμα πίεσης, πρέπει απλά να ξέρουμε ότι είμαστε σε έναν ισορροπημένο όμιλο και θα πρέπει να κουραστούμε για να προκριθούμε. Το γήπεδο της Βαλένθια είναι δύσκολο και θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι το αυριανό αποτέλεσμα, αν και 1η αγωνιστική ακόμη, μπορεί να παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην υπόθεση πρόκριση. Ειδικά αν νικήσουμε, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση τα πράγματα θα απλοποιηθούν αρκετά. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, καμία υποτίμηση στη Γιουνγκ Μπόις αλλά είναι ένας όμιλος όπου την πρόκριση θα διεκδικήσουν τρεις ομάδες».

Για την 11άδα: «Πρέπει να αποφασίσω αν θα παίξουμε με δύο ή τρεις στο κέντρο. Ξέρουμε ότι η Βαλένθια παίζει κλειστά και με αντεπιθέσεις. Εχει ποδοσφαιριστές γρήγορους, τεχνίτες ενώ ποντάρει πολλά και στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο της. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, ένα ματς καλό σε τεχνικό επίπεδο και κυρίως πρέπει να είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε κατάσταση δημιουργηθεί στο παιχνίδι».


Για το αν ο Ντάγκλας Κόστα θα παίξει, θα είναι στον πάγκο ή θα μείνει στην εξέδρα: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα αρχίσει ή όχι. Στην εξέδρα δε θα είναι σίγουρα. Ο Ντάγκλας είναι εκπληκτικό παιδί και ειλικρινά αυτό που έγινε μας εξέπληξε όλους, ακόμη και τον ίδιο. Από εδώ και πέρα όμως, με το fair play, θα αποδείξει ξανά ποιος πραγματικά είναι. Μπορεί να συμβεί το να χάσεις το μυαλό σου κάποιες φορές κι όταν το χάνεις, το πληρώνεις».

Για τον Ντιμπάλα: «Ο Πάουλο είναι καλά. Την Κυριακή έκανε καλό παιχνίδι, βελτιώνει τη φυσική κατάσταση του όπως και όλη η ομάδα. Θα είναι δύσκολο να αφήσω έξω κάποιους αύριο, ειδικά μετά από όσα είδα στη σημερινή προπόνηση. Νομίζω πως οι δύο σίγουροι είναι οι Κιελίνι και Μπονούτσι».


1 σχόλιο:

  1. Πιστεύω πως θα είναι λάθος να παίξουμε με 2 στο κέντρο. Δεν το έχουμε κάνει σε πιο απλά παιχνίδια του πρωταθλήματος ας μην κάνουμε δοκιμές τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή