13 Σεπ 2018

Επίθεση σε Αλέγκρι και… πώληση Ντιμπάλα!

Ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι ασχολήθηκε ξανά με τη Γιουβέντους, αυτή τη φορά για να επιτεθεί στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και να προβλέψει αποχώρηση του Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο πρόεδρος της Παλέρμο συνηθίζει, ανά διαστήματα, να μιλάει για τους μπιανκονέρι. Αλλες φορές για να τους κατηγορήσει για σχέσεις με τη... Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, άλλες για να τους τα χώσει επειδή παίρνουν συνεχώς το πρωτάθλημα, άλλες, όπως τώρα, για να υπερασπιστεί τον Ντιμπάλα.

«Κάθε φορά που τον βλέπω εκτός 11άδας κλαίω. Οποτε μένει στον πάγκο είναι εξαιτίας αυτού του φαινόμενου, του Αλέγκρι. Ο Αλέγκρι να έρθει να προπονήσει την Παλέρμο και να κατακτήσει με εμάς το scudetto αν είναι καλός προπονητής, γιατί είναι εύκολο να κάνεις το φαινόμενο στη Γιουβέντους», είπε ο πρόεδρος και λογικά ο Μαξ, ο οποίος είχε πάρει πρωτάθλημα και με τη Μίλαν, θα σκεφτεί αυτή την ανοιχτή πρόταση που του έκανε.


Και συνεχίζοντας ο Τζαμπαρίνι εστίασε στον Ντιμπάλα, για τον οποίο διαμαρτύρεται από την πρώτη του σεζόν στο Τορίνο, ενδεχομένως επειδή δεν έπιανε όλα τις επιδόσεις που είχαν συμφωνηθεί για να παίρνει έξτρα εκατ. ευρώ σαν μπόνους η Παλέρμο.

«Εστειλα ένα μήνυμα στον Ντιμπάλα πριν δύο χρόνια και του είπα να πάει στην Ισπανία γιατί εκεί παίζουν ποδόσφαιρο, όχι στην Ιταλία. Θα πάει, γιατί η Γιουβέντους θέλει να πάρει 100-120 εκατ. ευρώ από αυτόν. Τον Ιανουάριο πιστεύω ότι θα φύγει, θα πάει στην Ισπανία. Εχει προτάσεις από εκεί και από την Αγγλία. Η Γιουβέντους έχει πολλούς παικταράδες, προφανώς είναι δύσκολο να παίξουν όλοι. Είναι κρίμα που δεν βλέπουμε να παίζει ένα φαινόμενο όπως ο Ντιμπάλα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου