12 Σεπ 2018

Σπουδαίες κουβέντες του Ντελ Πιέρο που πρέπει να ακούσει καλά ο Κριστιάνο

Στη συνέντευξη του στη Gazzetta dello Sport ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο αναφέρθηκε και στην πώρωση της Γιουβέντους με το Champions League, ειδικά μετά την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Pinturiccio κατάφερε να σηκώσει ψηλά την κούπα με τα μεγάλα αυτιά στη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του, ζώντας όμως κι αυτός την πίκρα των χαμένων τελικών.

«Τα άσχημα αποτελέσματα μπορεί να σε επηρεάσουν, αυτό είναι σίγουρο, αλλά οι τελευταίοι δύο τελικοί της Γιούβε ήρθαν έπειτα από εκπληκτικές σεζόν και ηττήθηκε από πιο δυνατές ομάδες. Δεν είναι θέμα κατάρας. Συνέβη με ομάδες που είναι τουλάχιστον τόσο δυνατές όσο και η Γιούβε. Είναι επικίνδυνο γιατί οι προσδοκίες είναι τόσο μεγάλες που μπορεί να σε συντρίψουν», είπε αρχικά ο Αλεξ και συνέχισε αναφερόμενος στο τώρα, στη φετινή σεζόν.

«Είναι πιθανό να το κατακτήσει, είναι ο μεγάλος της στόχος. Είναι και συναρπαστικό... Αυτή η επιθυμία να καταθέσουν τις καρδιές τους για να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο. Αυτό φαίνεται και από το φιλόδοξο πρότζεκτ του κλαμπ. Μου αρέσει πολύ. Είναι σαν τους Λέικερς με τη μεταγραφή του ΛεΜπρον Τζέιμς...», σχολίασε ο Ντελ Πιέρο, ανοίγοντας έτσι το κεφάλαιο Ρονάλντο.

«Ο Κριστιάνο είναι ένας εκπληκτικός πρωταθλητής και έχει τη νοοτροπία που μόνο οι σπουδαίοι του αθλητισμού έχουν. Και θα ξέρει πώς να τη μεταδώσει και στην ομάδα», ήταν τα λόγια του Αλεσάντρο, για να προσθέσει: «Η πρώτη μου αντίδραση όταν άκουσα ότι η Γιούβε πάει να τον αποκτήσει; Απλά δεν το πίστεψα, νόμιζα ότι ήταν μία από αυτές τις φήμες χωρίς βάση. Σίγουρα θα τον νικούσα σε μια μονομαχία στις εκτελέσεις φάουλ, αλλά ακόμη κι αν έχανα θα είχα τη δικαιολογία ότι έχω σταματήσει εδώ και καιρό (γελάει)».


Ακολούθως, ο Ντελ Πιέρο μίλησε πιο αναλυτικά για τον Πορτογάλο, τον οποίο γνωρίζει καλά και σε προσωπικό επίπεδο.

«Οταν του πήρα εκείνη τη συνέντευξη για το Sky Italia, εκείνο που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν αυτά που είπε στον αέρα: Τα σχόλια του για τη νοοτροπία νικητή, η εμμονή του με την προετοιμασία και την προπόνηση, η ικανότητα του να θέτει πάντα νέους στόχους και να δημιουργεί εκπληκτικά κίνητρα για τον εαυτό του. Σε αυτά τα λόγια, στα οποία ειλικρινά έβλεπα τον εαυτό μου, υπήρχε όλη η αίσθηση του σπορ. Αυτά τα λόγια εξηγούσαν γιατί οι πρωταθλητές έχουν κάτι περισσότερο», τόνισε ο Pinturiccio και ολοκλήρωσε όπως έπρεπε.

«Θα ανακαλύψει μόνος του, καθημερινά, τι σημαίνει Γιουβέντους. Οχι μόνο στο Τορίνο. Η Γιουβέντους είναι παντού γιατί έχει οπαδούς παντού. Σύντομα ο Κριστιάνο θα ανακαλύψει τι σπουδαία ευθύνη και τιμή είναι να παίζεις για αυτή την ομάδα, να φοράς αυτή τη φανέλα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου