Σελίδες

Η απολογία και η συγγνώμη που ζήτησε ο Ντάγκλας Κόστα

Ο Ντάγκλας Κόστα -ο οποίος κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών- κατάλαβε το λάθος του με την αποβολή του στο φινάλε του ματς με τη Σασουόλο, ζητώντας συγγνώμη από οπαδούς και συμπαίκτες.

Ο Βραζιλιάνος έκανε... ό,τι μπορούσε για να δει κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις και τελικά την είδε, με συνέπεια να κινδυνεύει τώρα με τιμωρία τριών αγωνιστικών. Το φτύσιμο, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Gazzetta dello Sport, υπόκειται στο κεφάλαιο «βίαιη συμπεριφορά» και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να απουσιάσει από το εκτός έδρας ματς με τη Φροζινόνε και τα εντός με Μπολόνια και Νάπολι.


Οπως και να έχει, όταν ηρέμησε και κατάλαβε ότι έκανε λάθος, ο Βραζιλιάνος ανέβασε το εξής μήνυμα στα social media:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους οπαδούς της Γιουβέντους για αυτή την αντίδραση μου στο σημερινό ματς. Συγγνώμη και από τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι είναι πάντα μαζί μου σε όμορφες και άσχημες στιγμές. Ηταν ένα πολύ άσχημο λάθος, το ξέρω και απολογούμαι σε όλους. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αυτό το επεισόδιο δεν αντανακλά σε ό,τι έχω αποδείξει στην καριέρα μου».


1 σχόλιο:

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...