16 Σεπ 2018

Οι δηλώσεις του τελειομανή Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα της Γιούβε

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τα πρώτα του δύο γκολ στη Serie A και τώρα ανυπομονεί και για αυτά στο Champions League με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Οι συζητήσεις για το πότε θα σκοράρει ο Πορτογάλος έλαβαν τέλος σήμερα τελικά, αφού το έκανε δύο φορές κόντρα στη Σασουόλο και έδωσε την 4η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος. Ηταν δύο γκολ που πανηγυρίστηκαν έξαλλα από όλους -και πάνω από όλα από τον ίδιο- στο Allianz Stadium, με τον CR7 να κάνει δηλώσεις στο Sky Italia μετά το τέλος του παιχνιδιού.

- Πρώτα γκολ ως μπιανκονέρο, τα συναισθήματα;
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Η Σασουόλο έπαιξε καλά, αλλά είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας και δημιουργήσαμε αρκετά. Ηθελα να σκοράρω, είμαι χαρούμενος».


- Είσαι τελειομανής. Εκνευρίστηκες για τις δύο ευκαιρίες που χάθηκαν;
«Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Το πρώτο που μετράει είναι να νικήσεις και να παίξεις καλά. Σίγουρα υπήρχε αυτό το έντονο κλίμα, αυτή η αναμονή μετά τη μεταγραφή μου από την Ρεάλ, υπήρχε μεγάλη αναμονή. Ετσι είναι η ζωή, δουλεύω καλά. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν τρομερά να προσαρμοστώ σε ένα νέο για μένα πρωτάθλημα».

- Τώρα το Champions League, το σπίτι σου...
«Ναι, είναι η διοργάνωση που αγαπάω περισσότερο από όλες. Ελπίζουμε να έχουμε και λίγη τύχη, είμαστε σε δύσκολο όμιλο αλλά δεν βλέπω την ώρα, ανυπομονώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου