15 Σεπ 2018

Η σπουδαία κουβέντα που είπε ο Αλέγκρι στον Μάντζουκιτς πριν πάει στο Μουντιάλ

Στο πώς ο Μάριο Μάντζουκιτς ερωτεύτηκε τη Γιουβέντους αλλά και στο πώς ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον κράτησε στο Τορίνο, αναφέρθηκε ο μάνατζερ του Κροάτη.

Ο Μάριο είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τους τελευταίους μήνες, τόσο λόγω των εμφανίσεων του στο Μουντιάλ, όσο κι επειδή διατηρεί τη θέση βασικού στη Γιούβε παρά τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας πετύχει και δύο γκολ ως τώρα.

Πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο Αντρέα Ανιέλι είπε ότι τον λατρεύει για τη νοοτροπία του και τώρα ήταν η σειρά του Μάντζουκιτς να εκφραστεί, έστω μέσω του μάνατζερ του.

«Ο Μάριο στα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο έπαιζε σαν δεξί μπακ, αλλά και αριστερά όποτε χρειάστηκε. Στη συνέχεια, βέβαια, ο προπονητής του τον έβαλε στην επίθεση αφού ήταν φανερή η ποιότητα του. Οταν επικοινώνησε μαζί μου ο πατέρας του για να πάω να τον δω να παίζει, χρειάστηκε μισή ώρα για να αποφασίσω ότι θέλω να συνεργαστώ μαζί του», είπε ο Ιβάν Τσβέτκοβιτς και στη συνέχεια εστίασε στη σχέση του Μάντζουκιτς με τη Γιούβε.


«Οταν ο Μάριο υπέγραψε και ήρθε στο Τορίνο ήταν φυσικά υπερήφανος για το γεγονός ότι θα φορούσε τη φανέλα της Γιουβέντους, αλλά μάλλον σκεφτόταν ότι θα ήταν ακόμη ένας σταθμός στην καριέρα του. Με την πάροδο του χρόνου όμως, σεζόν με τη σεζόν, πραγματικά ερωτεύτηκε τη Γιούβε, τους ανθρώπους της και τους οπαδούς της. Ισως μόνο με την Μπάγερν είχε νιώσει δυνατά συναισθήματα στο παρελθόν αλλά η Γιουβέντους είναι κάτι άλλο, κάτι πιο δυνατό, πιο έντονο», ήταν τα λόγια του Τσβέτκοβιτς, ο οποίος ρωτήθηκε και για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αποκαλύπτοντας και ένα μεταγραφικό παρασκήνιο.

«Η σχέση του Μάντζουκιτς με τον Αλέγκρι είναι πραγματικά δυνατή. Θα σας αποκαλύψω κάτι. Αν η Κροατία έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ, θα πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια και στον προπονητή της Γιουβέντους. Πριν φύγει για το Μουντιάλ ο Μάριο, ο Αλέγκρι μίλησε μαζί του και του είπε: "Μην ασχοληθείς με καμία από τις φήμες που θα ακούσεις για το μέλλον σου, μην ακούς τίποτα. Με ρώτησαν τι πρέπει να γίνει και τους είπα ότι για μένα είσαι αναντικατάστατος". Αυτή η πράξη εμπιστοσύνης, αυτή η πίστη που του έδειξε ο Αλέγκρι του έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πήγε στο Μουντιάλ ακόμη πιο αποφασισμένος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου