25 Σεπ 2018

Η… γιουβεντίνικη ψήφος του Μέσι που έχει ιδιαίτερη σημασία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει έναν εξαιρετικό προπονητή στη Γιουβέντους και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά ο μεγάλος αντίπαλος του, ο Λιονέλ Μέσι.

Χθες έγινε η εκδήλωση της FIFA για να βραβευτούν οι καλύτεροι του 2018 και στη συνέχεια, αφού πρώτα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, έγινε γνωστό και το τι ψήφισαν οι αρχηγοί των εθνικών ομάδων.

Ο Μέσι λοιπόν, ως αρχηγός της εθνικής Αργεντινής, έδωσε μία από τις τρεις ψήφους του στον Ρονάλντο σε ό,τι αφορά τον καλύτερο παίκτη, αλλά μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ψήφισε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για το βραβείο του προπονητή!


Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος έδωσε την πρώτη του ψήφο στον Ερνέστο Βαλβέρδε που είναι ο προπονητής του στη Μπαρτσελόνα, τη δεύτερη στον Πεπ Γκουαρντιόλα με τον οποίο είναι κολλητοί και την τρίτη -και πιο αντικειμενική, θα λέγαμε εμείς- την έδωσε στον Αλέγκρι.

Αν θέλει ο Λίο, μπορεί να έρθει κι αυτός στη Γιουβέντους το προσεχές καλοκαίρι για να παίξει υπό τις οδηγίες του Μαξ και να γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο. Εμπορικά και οικονομικά, θα προκληθεί πάταγος...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου