25 Σεπ 2018

Η Μάντσεστερ ενδιαφέρεται για τον Μπερναρντέσκι, αυτή αναμένεται να είναι η κίνηση της Γιουβέντους

Η εξαιρετική κατάσταση του Φεντερίκο Μπερναρντέσκι προκαλεί σενάρια για το μέλλον του, το οποίο όμως θα είναι στη Γιουβέντους και με πολύ δυνατό συμβόλαιο.

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός μέσος είναι μάλλον ο καλύτερος παίκτης των μπιανκονέρι σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν και καθημερινά υπάρχουν διάφορα άρθρα/αναλύσεις για αυτόν στον ιταλικό Τύπο. Κι όμως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού πουλάει πολύ αυτή τη στιγμή, υπάρχουν και σενάρια.

Αυτά, όπως αναφέρει το Calciomercato, θέλουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση για την απόκτηση του, αλλά στο Τορίνο δεν έχουν την
παραμικρή ανησυχία.


Αντιθέτως, ειδικά αν συνεχίσει έτσι ο Φεντερίκο, θα τον καλέσουν εντός της σεζόν για συζητήσεις σχετικά με την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με καλή αύξηση, δένοντας τον για πολλά χρόνια.

Αυτή άλλωστε είναι και η δική του επιθυμία και το έχει πει αρκετές φορές ότι θέλει να γράψει ιστορία ως μπιανκονέρο. Κι αν συνεχίσει να δουλεύει όπως δουλεύει, διατηρώντας και την ίδια νοοτροπία, η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου