3 Σεπ 2018

Για το «μηδέν» του Κριστιάνο και τον πάγκο του Ντιμπάλα μίλησε ο Ντάγκλας Κόστα

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και για το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο κι ο Πάουλο Ντιμπάλα έμειναν εκτός αρχικής 11άδας για δύο σερί ματς μίλησε ο Ντάγκλας Κόστα.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, όπως και ο Αργεντίνος επιθετικός, ήταν στον πάγκο κόντρα σε Λάτσιο και Πάρμα (μπήκαν αλλαγή στο Ενιο Ταρντίνι) και μιλώντας στην Corriere della Sera αναφέρθηκε σε αυτό αλλά και στα... μηδέν γκολ του CR7 μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάγκλας Κόστα.

Για το αν ανησυχεί επειδή ο Ρονάλντο δεν σκόραρε ακόμη: «Οχι. Και πέρυσι ο Κριστιάνο δεν είχε σκοράρει πολύ στην αρχή της σεζόν, αλλά θυμόμαστε όλοι πώς τελείωσε μετά. Επιπλέον, αυτή είναι μια νέα εμπειρία για αυτόν, είναι ένα πρωτάθλημα που θα πρέπει να ανακαλύψει».

Για το πώς τον βλέπουν οι συμπαίκτες του: «Καλά. Ξέρει ότι είναι σε ένα νέο πρωτάθλημα, ότι χρειάζεται λίγος χρόνος. Σίγουρα ψάχνει το γκολ, το θέλει, αλλά ξέρει επίσης ότι αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί».


Για το ποιες είναι οι δυσκολίες για τον Πορτογάλο: «Η Serie A είναι εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα από το ισπανικό. Ο Κριστιάνο όμως είναι έξυπνος, είναι ωραίος τύπος και ξέρει ότι η μπάλα ανά πάσα στιγμή μπορεί να πάει στα δίχτυα».

Για το γεγονός ότι ο ίδιος και ο Ντιμπάλα έμειναν εκτός αρχικής 11άδας για δύο σερί ματς: «Και πέρυσι είχε γίνει αυτό, κανένα πρόβλημα. Τα παιχνίδια τα κερδίζουν 14, όχι 11. Ο Αλέγκρι ξέρει πώς να διαχειρίζεται μια ομάδα και από εκεί και πέρα η σεζόν είναι μεγάλη και το ξέρουμε. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου