3 Σεπ 2018

Ισπανός δημοσιογράφος βγάζει χολή για τον Κριστιάνο που δε σκοράρει: Εχει ξεκινήσει το ταξίδι προς το τίποτα…

Αρθρογράφος της Marca χαίρεται πολύ για το ξεκίνημα του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους και το δείχνει με όσα γράφει.

Στον Χουάνμα Ροντρίγκεθ είχαμε αναφερθεί και λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πορτογάλου στους μπιανκονέρι, όταν είχε γράψει ένα κείμενο που έβγαζε -και αυτό το λέμε αντικειμενικά, καθόλου οπαδικά- πολύ πόνο, προσπαθώντας να πείσει για το αντίθετο.

Τώρα, έπειτα από μόλις τρία παιχνίδια, έχει βγάλει τα συμπεράσματα του, όπως προκύπτει και από το παρακάτω κείμενο...

«Πιστεύω ακόμη ότι είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, αλλά πιστεύω ότι χωρίς την οικογένεια του, χωρίς τους αδερφούς Κρος, Καζεμίρο, Μπενζεμά, Μπέιλ, Ράμος ή Ασένσιο, οι οποίοι θυσίαζαν την μαγεία τους στην υπηρεσία του, στη Γιούβε θα πρέπει να κουραστεί πολύ περισσότερο και οι αποδείξεις ήρθαν από τα πρώτα τρία ματς που έπαιξε.


Πονάει να βλέπεις τον Κριστιάνο, ο οποίος θα μπορούσε να συνεχίσει να παίζει στη Μαδρίτη μέχρι τα 45 του χρόνια, να έχει ξεκινήσει το ίδιο ταξίδι προς το τίποτα, το οποίο κάποτε έκαναν και οι Ρομπίνιο, Οζίλ και Ντι Μαρία. Εδώ, εν τω μεταξύ, η οικογένεια των μερένγκες παραμένει μαζί απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο της, γελώντας και νικώντας τους πάντες όπως πάντα. Και ο Καρίμ, μονίμως στη σκιά του CR7, απροσδόκητα είναι ο... πρώτος σκόρερ!».

Δε χρειάζεται να πούμε ότι όλα αυτά θα τα κρατήσει στο μυαλό του ο Ρονάλντο ή ότι ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Θα σημειώσουμε, απλά, ότι είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι δημοσιογράφος της Marca βγάζει συμπεράσματα από τρία παιχνίδια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου