21 Σεπ 2018

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βλέπει παρασκηνιακό σχέδιο εναντίον του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρεί ότι υπάρχει ένα σχέδιο εναντίον του από τη στιγμή που υπέγραψε στη Γιουβέντους, γράφει η La Repubblica.

Η αποβολή του Πορτογάλου στο Μεστάγια, στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με τους μπιανκονέρι, είναι το βασικό θέμα συζήτησης στον ευρωπαϊκό Τύπο, όπου όλοι παίρνουν το μέρος του.

Σε αυτή την αποβολή αναφέρεται σήμερα και η La Repubblica, όχι για να γράψει κι αυτή ότι ήταν άδικη όμως, αλλά για να τονίσει τις σκέψεις του Πορτογάλου. Και αυτές οι σκέψεις, σύμφωνα με την εφημερίδα, περιστρέφονται γύρω από την UEFA και τις κινήσεις του Φλορεντίνο Πέρεθ στο παρασκήνιο.

Οπως γράφει η La Repubblica, ο Κριστιάνο πιστεύει ότι από τη στιγμή που άφησε τη Ρεάλ για να υπογράψει στη Γιούβε, έχει γίνει στόχος του προέδρου των Μαδριλένων και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, την οποία ο Πέρεθ φέρεται να επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό.


Ετσι εξηγεί ο CR7 το γεγονός ότι το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη του περσινού Champions League πήγε στον Μόντριτς, έτσι εξηγεί την αποβολή του στο Μεστάγια, έτσι εξηγεί το γεγονός ότι στη Μαδρίτη έχουν ξεκινήσει καμπάνια για να πάει και η Χρυσή Μπάλα στον Μόντριτς.

Κι όλα αυτά, καταλήγει η εφημερίδα, θα εξελιχθούν σε κίνητρα για τον Ρονάλντο ώστε να απαντήσει όπως πρέπει, όταν πρέπει, ως μπιανκονέρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου