21 Σεπ 2018

Αλεξ Σάντρο: Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από τη Γιουβέντους, αλλά...

Ο Αλεξ Σάντρο μίλησε για το δίδυμο των πλάγιων μπακ της Γιουβέντους, για την άμυνα της, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για τη νίκη στο Μεστάγια αλλά και για το μέλλον του, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ στο Sky Italia.

Για το αν με Αλεξ Σάντρο και Ζοάο Κανσέλο η Γιουβέντους έχει το καλύτερο δίδυμο πλάγιων μπακ: «Δουλεύουμε για να φτάσουμε στο τοπ. Είμαστε πολύ δυνατοί επιθετικά αλλά και αμυντικά».

Για το αν η Γιουβέντους έχει την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης: «Μπορούμε να γίνουμε. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και καλά ακόμη αλλά έχουμε πολλή ποιότητα, όχι μόνο μπροστά αλλά και στην άμυνα. Πιστεύω ότι η φετινή μπορεί να είναι μια σπουδαία σεζόν για μένα και τους συμπαίκτες μου. Αισθάνομαι καλά αλλά ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθώ ακόμη».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Τον βλέπω πολύ συγκεντρωμένο, με μεγάλο κίνητρο και δε βλέπει την ώρα να ξεσπάσει στο γήπεδο μετά την άδικη αποβολή του στη Βαλένθια. Ο Κριστιάνο έχει δώσει σπουδαία ποιότητα, προς το παρόν τον... μαθαίνω, προσπαθώ να καταλάβω τις κινήσεις του και πώς του αρέσει να παίρνει την μπάλα. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα του δώσω και κάποιες ασίστ».


Για το συμβόλαιο του: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από τη Γιουβέντους, αλλά δεν μου έχει γίνει ακόμη πρόταση ανανέωσης. Εχω συμβόλαιο ως το 2020, συγκεντρώνομαι στο παρόν και θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει».

Για το αν είναι πιο δύσκολο να συγκεντρωθούν στη Φροζινόνε μετά από αγώνα Champions League: «Είναι θέμα μυαλού, αυτό μετράει περισσότερο σε τέτοιες περιπτώσεις. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι στο 100% και με κίνητρο. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε ακόμη ένα πρωτάθλημα και να έχουμε συνέχεια, σταθερότητα τόσο στη Serie A όσο και στο Champions League».

Για τη νίκη επί της Βαλένθια στο Μεστάγια: «Ηταν μια νίκη ομάδας, μια ομαδική δουλειά. Αυτή είναι η δύναμη μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου