11 Σεπ 2018

Δύο παίκτες θέλει να φέρει ο Μέντες στη Γιουβέντους

Αγγλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Ζόρζε Μέντες δουλεύει ώστε δύο παίκτες να καταλήξουν στη Γιουβέντους και όχι σε Μάντσεστερ Σίτι ή Γιουνάιτεντ.

Οι μπιανκονέρι έχουν καταφέρει να έχουν τις καλύτερες των σχέσεων πλέον με τον Πορτογάλο μάνατζερ μετά τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο (και αυτή του Ζοάο Κανσέλο), με αποτέλεσμα να θέλουν και οι δύο πλευρές να δώσουν συνέχεια σε αυτή τη συνεργασία. Και αυτή η συνέχεια μπορεί να δοθεί μέσω Αγγλίας.


Αν πιστέψουμε το σημερινό ρεπορτάζ της Daily Mirror, ο Μέντες προτιμάει τη Γιούβε από τις Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες επίσης ενδιαφέρονται για τους Ρούμπεν Νέβες και Ντιόγο Τζότα. Ο πρώτος είναι 21 ετών και χαφ, ο δεύτερος είναι 22 ετών και εξτρέμ, αμφότεροι συνεργάζονται με την εταιρεία-μάνατζμεντ του Ζόρζε Μέντες και οι Ιταλοί απλά γράφουν ότι ο Νέβες είναι ένας παίκτης που παρακολουθεί η Γιουβέντους από όταν έπαιζε στην Πόρτο.


1 σχόλιο:

  1. Ρούμπεν Νεβες παιχταρος... Μακάρι να συμβεί. Η κολεγιά με τον σούπερ Μάνατζερ είναι μάλλον η καλύτερη μεταγραφή του Μαρότα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή