8 Σεπ 2018

Αλλαγές στην 11άδα ετοιμάζει ο Αλέγκρι

«Γιουβέντους, φάση δύο: Ερχεται το rotation», γράφει η Tuttosport αναφερόμενη στην επανέναρξη των υποχρεώσεων.

Οι μπιανκονέρι απολαμβάνουν από σήμερα το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος από την πλευρά του καταστρώνει τα πλάνα του για τη συνέχεια. Και αυτά τα πλάνα περιλαμβάνουν και το rotation που θα αρχίσει να γίνεται, αφού με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα αρχίσουν και τα πρώτα βάσανα.

Η Γιούβε έχει να δώσει επτά ματς μέσα σε 20 μέρες και αυτό, όπως εξηγεί η Tuttosport, σημαίνει ότι ήρθε η ώρα «του Ντε Σίλιο και των άλλων». Η αναφορά γίνεται για αυτούς που δεν έχουν παίξει ούτε λεπτό ως τώρα και είναι, πλην του Ντε Σίλιο που προαναφέραμε, οι Μπαρτσάλι, Μπενάτια, Ρουγκάνι, Κιν, Περίν, Πινσόλιο, Σπινατσόλα.

Ο τελευταίος, βέβαια, είναι τραυματίας και οι Περίν-Πινσόλιο τερματοφύλακες, άρα ξεχωριστές περιπτώσεις, αλλά οι άλλοι που αναφέρονται από πάνω θα αρχίσουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.


Οπως θα αρχίσει να παίζει περισσότερο και ο Μπετανκούρ, ο οποίος έχει μόλις 5 λεπτά συμμετοχής ως τώρα, ενώ παράλληλα θα παίξουν λιγότερο, όποτε κριθεί απαραίτητο, αυτοί που έχουν πάρει περισσότερο χρόνο μέχρι στιγμής.



Για να έχει ο καθένας καλύτερη εικόνα για τις ως τώρα επιλογές του Αλέγκρι σε αυτές τις πρώτες τρεις αγωνιστικές της Serie A, δείτε στον παρακάτω πίνακα τους αγώνες και τα λεπτά που έχει παίξει ο καθένας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου