8 Σεπ 2018

«Ο Αλέγκρι "σκοτώνει" τον Ντιμπάλα αυτή τη στιγμή»

Πρώην προπονητής της Γιουβέντους επιτίθεται στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τον Πάουλο Ντιμπάλα, τον οποίο πάντως ρεπορτάζ παρουσιάζει ανεβασμένο.

Ο Αργεντίνος άσος είναι ένα από τα θέματα συζήτησης σε ό,τι αφορά τους μπιανκονέρι στο ξεκίνημα της σεζόν, λόγω του γεγονότος ότι έμεινε στον πάγκο για δύο σερί παιχνίδια. Αυτό προκάλεσε διάφορα σχόλια, με τον Τζίτζι Μαϊφρέντι, πρώην προπονητής της Γιούβε, να δηλώνει ότι «ο Αλέγκρι διαχειρίζεται με τον χειρότερο τρόπο τον Ντιμπάλα. Οταν θα μπει να παίξει ο Αργεντίνος θα έχει νευρικότητα και όχι σιγουριά. Ο Αλέγκρι τον "σκοτώνει" αυτή τη στιγμή».


Οχι ότι είναι και ο πιο αξιόπιστος στα μάτια των Γιουβεντίνων ο Μαϊφρέντι μετά τα όσα απίθανα, με την κακή έννοια, έκανε το 1990-91, αλλά λέμε τώρα... Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ της Corriere della Sera παρουσιάζει έναν Ντιμπάλα με πολύ καλή διάθεση. Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Αργεντίνος δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από τους πάγκους αφού βλέπει ότι το ίδιο έγινε και με τον Ντάγκλας Κόστα και συμπληρώνει ότι ο Πάουλο περιμένει πώς και πώς την επανέναρξη του πρωταθλήματος και ειδικά, όπως όλοι, την έναρξη του Champions League.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου