20 Σεπ 2018

Το εντυπωσιακό που συμβαίνει με τη Γιούβε στις κόκκινες κάρτες του Champions League

Η Γιουβέντους έχει τρεις κόκκινες κάρτες στα τελευταία τρία ματς του Champions League και γενικά τις περισσότερες στο θεσμό!

Η περσινή σεζόν είχε κλείσει, σε ό,τι αφορά την Ευρώπη πάντα, με τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, σε ένα ματς που είχαμε την αποβολή του Τζίτζι Μπουφόν για τις διαμαρτυρίες στο πέναλτι που είχε υποδειχθεί στις καθυστερήσεις. Είχε προηγηθεί, στο πρώτο ματς στο Τορίνο, η κόκκινη κάρτα στον Πάουλο Ντιμπάλα για ένα χτύπημα που δε διέφερε από το χθεσινό του Παρέχο στο πέναλτι του 0-1, το οποίο τιμωρήθηκε με κίτρινη...

Η φετινή σεζόν άνοιξε επίσης στην Ισπανία και είχαμε επίσης κόκκινη κάρτα, αυτή τη φορά για τον Ρονάλντο, με αποτέλεσμα να κάνει το... 3x3 η Γιούβε στα τελευταία τρία παιχνίδια. Και γενικά, εδραίωσε ακόμη περισσότερο το... προβάδισμα της σε ό,τι αφορά συνολικά τις αποβολές στο θεσμό.


Αυτή ήταν η 26η σε 181 ματς για τους μπιανκονέρι, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε μία αποβολή κάθε 630 λεπτά. Στη 2η θέση είναι η Μπάγερν Μονάχου με 18 σε 234 παιχνίδια και στην 3η είναι μαζί οι Ιντερ και Αρσεναλ με 17.


1 σχόλιο:

  1. Αν μου επιτρεπετε να κανω ενα ακομα σχοLιο για την ξευτυλιστικη αποβολη του Κριστιανο, Επειδή τυχαινει να παρακολουθω ποα ιταλικα sites, ειδικα σ αυτη την περιπτωση μου εδωσαν σε κατι. Οκ.. δεν ειχα καταλαβει κι εγω τι εγινε κ δεν ηθελα να εκφρασω γνωμη προτου δω ακριβως τα βιντεο που δειχνουν καθαρα τη φαση. Αφου τα ειδα φαινεται καθαρα ότι απλα ακουμπαει το κεφαλι του αντιπαλου με ανοιχτη παλαμη και μαλιστα προσεχοντας ιδιαιτερα μην τον χτυπησει βιαια. Μαλιστα απορω και λυπαμαι με σχολιο εδω που τη βλεπει κοκκινη καρτα καποιος . . Με παρα πολυ αυστηροτητα θα ηταν κιτρινη. Αλλα δε μου ανοιξαν τα φωτα σ αυτο..ουτε στο γεγονος οτι ο παιχτης επρεπε να τιμωρηθει γιατι δεν πηγε στην ξευτιλα βραβευση του Μοντριτς. Στο πραγματικο γεγονος μιλαω, ότι δηλ παρατηρησαν πως αυτος ο καραγκιοζης, ημικαμπριο επι της κεφαλής, ημιφαλάκρος δηλ., που καθεται πισω απο τις γραμμμες και ειδοοποιησε για την καρτα ειναι αδυνατο να ειδε με ακρίβεια το τι εκανε ο Κριστιανο αφου το σωμα του αναμεσα στον παιχτη της Βαλενθια και του καραγκιοζη καλυπτε το οπτικο πεδιο, του καραγκιοζη εννοω.. Αρα το μονο που ειχε να κανει ειναι να υποθεσει για το τι εγινε. Σ αυτο πρεπει να στηριχτει η Γιουβε, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ..ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, οταν θα κανει τη εφεση για να παει απο 0 ως το πολυ 1 αγωνιστικη. ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΤΙ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.. ΑΥΤΟ Μ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΛ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑς, ΟΧΙ ΝΑ ΕΥΝΟΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΜΕ ΕΥΝΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΟΥΜΑΣΤΕ;;; ΑΥΤΟ.. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΟΤΙ ΔΗΛ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΟΥΜΑΣΤΕ.. ΜΕ ``ΦΟΒΙΖΕΙ``.. Chris il Capo... FINO ALLA FINE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή