9 Σεπ 2018

Μετωπική, μετά από πολλά χρόνια, μεταξύ Γιούβε, Μίλαν και Ιντερ για τον ίδιο παίκτη

Με τον Φεντερίκο Κιέζα, τη μάχη του ιταλικού βορρά και τον ρόλο του πατέρα Ενρίκο, ασχολείται σήμερα η Gazzetta dello Sport.

Η εφημερίδα επιχειρεί μια πρώτη καταγραφή δεδομένων σε ό,τι αφορά τον Κιέζα, ο οποίος μάλλον θα είναι το πιο hot ιταλικό όνομα το καλοκαίρι του 2019.

Οπως γράφει η Gazzetta, έπειτα από πολλά χρόνια πάμε ολοταχώς για μια μετωπική των τριών του βορρά, αφού ο νεαρός διεθνής εξτρέμ της Φιορεντίνα παρακολουθείται και από τους τρεις: Γιουβέντους, Μίλαν και Ιντερ.

Στο κομμάτι αναφέρεται αρχικά ότι οι μπιανκονέρι παρακολουθούν τον Κιέζα από όταν έπαιζε στην Primavera των βιόλα και ότι στο πλαίσιο του deal για την παραχώρηση του Μάρκο Πιάτσα, έγινε και μια συζήτηση για τον Φεντερίκο. Οχι ότι κατέληξε πουθενά αυτή, αλλά ο Μπέπε Μαρότα έδειξε τις διαθέσεις του με το να αναφερθεί σε αυτό το θέμα. Από εκεί και πέρα, συμπληρώνει η Gazzetta dello Sport, υπάρχει το ενδιαφέρον των ροσονέρι και των νερατζούρι, με την εφημερίδα να υποστηρίζει ότι η Μίλαν έχει προσπεράσει την Ιντερ.


Παρ' όλα αυτά, καταλήγει η εφημερίδα, είναι πάρα πολύ νωρίς για να κάνει κάποιος την παραμικρή πρόβλεψη για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση, με τον Ενρίκο Κιέζα, πατέρα του Φεντερίκο, να πιστεύει ότι η καλύτερη επιλογή για τον νεαρό άσο είναι το να ανανεώσει το συμβόλαιο του με αύξηση απολαβών και να παραμείνει και για τη σεζόν 2019-20 στη Φιορεντίνα προκειμένου να παίζει σίγουρα κάθε εβδομάδα και να βελτιώνεται συνεχώς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου