26 Σεπ 2018

Ανακοίνωση κατά της διοίκησης και κάλεσμα για αντίδραση στο ματς με τη Νάπολι από το μεγαλύτερο σύνδεσμο της Γιουβέντους

Το Σάββατο έχουμε το πρώτο μεγάλο ματς της σεζόν και η Curva Sud θα είναι ντυμένη στα... μαύρα.

Στο ματς με τη Σασουόλο είχαμε την «κυριλέ διαμαρτυρία», όπως ονομάστηκε από τον ιταλικό Τύπο, των οργανωμένων οπαδών της Γιουβέντους, αφού είχαν πάει στο πέταλο φορώντας μαζικά λευκά πουκάμισα, ενώ στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαν φωνάξει καθόλου.

Τώρα, για το ματς του Σαββάτου με τη Νάπολι, η αντίδραση θα είναι στην ίδια λογική αλλά διαφορετικού χρώματος, αφού οι Drughi με ανακοίνωση τους γνωστοποιούν ότι όλοι στην Curva Sud θα φοράνε μαύρα, εκφράζοντας έτσι την αντίδραση τους για την αύξηση των τιμών όχι μόνο των διαρκείας της Γιούβε αλλά και των εισιτηρίων που ορίζουν οι άλλες ομάδες στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...


«Η στάση της Curva Sud σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν δε θα πρέπει να θεωρείται σαν δυσαρέσκεια απέναντι στην ομάδα. Οι λόγοι είναι άλλοι.

Μετά την αύξηση κατά 100 ευρώ στο εισιτήριο διαρκείας για την τρέχουσα σεζόν, όποιος θέλει να ακολουθήσει την ομάδα σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια, θα πρέπει να αντιμετωπίσει και το ακριβό εισιτήριο για τη θύρα των φιλοξενούμενων του κάθε γηπέδου αφού οι αυξήσεις δεν έχουν όριο. Πολιτική με την οποία όχι μόνο δεν συμφωνούμε, αλλά τη θεωρούμε απαράδεκτη.

Με αυτό τον ρυθμό οι εξέδρες θα γίνουν αποκλειστικά μέρη για την... ελίτ, αποξενώνοντας από αυτές τις λιγότερο ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.


Πέρα από αυτούς τους λόγους, με τους οποίους θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη, θέλουμε να πάρουμε μέρος στη διαμαρτυρία χιλιάδων τιφόζι που σε όλα τα γήπεδα κάνουν αισθητή τη φωνή τους κόντρα στην "εισαγωγή" του Κώδικα Συμπεριφοράς.

Με λίγα λόγια: ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ!

Γι' αυτό, το Σάββατο κόντρα στη Νάπολι η Curva Sud (πρώτο και δεύτερο διάζωμα) θα είναι ντυμένη στα μαύρα και καλούμε τους πάντες να φορέσουν οτιδήποτε με αυτό το χρώμα (σακάκι, φανέλα, αθλητική μπλούζα ή πουκάμισο μας είναι αδιάφορο).

Οι Πελάτες της Curva Sud».


2 σχόλια:

  1. Μου άρεσε ο επίλογος "Οι Πελάτες της Curva Sud.
    Μεγάλος καρκίνος για τις ομάδες οι επαγγελματίες οπαδοί...
    Κατανοώ ότι κάθε αύξηση σε οποιαδήποτε προϊόν την σήμερον ημερα είναι μεγάλος βραχνας για τον καθένα, αλλά το πάθος για την ομάδα εντάσσεται σε άλλη κατηγορία...
    Εδώ εμείς εδώ στην Ελλάδα, βάλαμε και Νόβα και πληρώνουμε δύο συνδρομές μαζί με ΟΤΕ για την Γιούβε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε ντε. Δύο συνδρομές για να δούμε την αρρωστια μας και οι άλλοι πάνε γήπεδο και δεν βγάζουν κιχ για μια κοντρα που δεν έχουν ελπίδα να κερδισουν ειδικά απέναντι στον Ανιελι. Και χωρίς λόγο. Οκ ακριβά εισιτήρια, αλλά δεν γίνεται Ρονάλντο χωρίς ακριβά διαρκείας. Τώρα για τα εκτός έδρας Δεν φταίει η Γιουβέντους οπότε άκυρη η διαμαρτυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή