22 Σεπ 2018

Ο «αρχηγός της Γιούβε χωρίς περιβραχιόνιο»

Για έναν «αρχηγό χωρίς περιβραχιόνιο» γράφει σήμερα η Tuttosport.

Η αναφορά γίνεται με αφορμή το ματς στο Μεστάγια, όπου ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός Λεονάρντο Μπονούτσι έκανε την καλύτερη του εμφάνιση σε αυτή τη δεύτερη θητεία του στη Γιουβέντους. Ισως επειδή ήταν αγώνας Champions League και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος όλης της ομάδας και ειδικά των παλιών. Και ο Μπονούτσι μπαίνει σε αυτή την κατηγορία, παρά το γεγονός ότι έλειψε για ένα χρόνο μετά τα όσα ακατανόητα έκανε το περσινό καλοκαίρι.

Η εφημερίδα γράφει για το πώς η εμπειρία του «Λέο» φάνηκε στο Μεστάγια και ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα έμεινε με 10 παίκτες, αλλά και για το πώς στα αποδυτήρια βλέπουν έναν άλλο Μπονούτσι σε σχέση με την τελευταία του σεζόν στο Τορίνο, πριν πάει στο Μιλάνο. Αυτό, όπως σημειώνει και η Tuttosport, οφείλεται και στο γεγονός ότι ο ίδιος ξέρει ότι χρωστάει σε όλους, προπονητή-συμπαίκτες-οπαδούς-διοίκηση, μετά το περσινό λάθος του και έχει μπει στα αποδυτήρια όπως πρέπει: Ταπεινός αλλά και μπροστάρης όταν χρειάζεται.

«Αυτοί οι συμπαίκτες, αυτά τα αποδυτήρια με έχουν υποδεχθεί με σπουδαίο τρόπο», είπε ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα στη Βαλένθια και έχοντας πάρει τη δεύτερη ευκαιρία που τόσο ήθελε, δείχνει αποφασισμένος να την αξιοποιήσει στο 100%. Οπως στο 100% θέλει να είναι αγωνιστικά σε όλα τα παιχνίδια και ειδικά σε αυτά του Champions League, τα οποία είναι και αυτά που περιμένουν περισσότερο από όλα φέτος οι μπιανκονέρι.


Ο Μπονούτσι, καταλήγει η Tuttosport, επανέλαβε μετά τον αγώνα στο Μεστάγια, αυτό που είχε πει και στην επίσημη παρουσίαση του. Οτι θα πρέπει, δηλαδή, να κερδίσει μέσα στο γήπεδο με τις εμφανίσεις του, με την απόδοση του και με το πάθος του, αυτά που έχασε μετά τη μεταγραφή του στη Μίλαν και ειδικά την εκτίμηση των οπαδών, το χειροκρότημα τους και τα συνθήματα τους.

Και για να τα ξανακερδίσει, είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί. Σαν ένας αρχηγός, αλλά χωρίς περιβραχιόνιο. Με δική του ευθύνη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου