22 Σεπ 2018

Η άδικη κόκκινη στον Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να κάνει μεγάλο καλό στη Γιούβε

Η αποβολή στη Βαλένθια έκανε τον Κρισστιάνο Ρονάλντο να κλάψει αλλά και να καταλάβει ακόμη καλύτερα ότι είναι σε μια οικογένεια πλέον.

Η κόκκινη κάρτα και τα δάκρυα που έφερε, γράφει η Gazzetta dello Sport, έκαναν τον Πορτογάλο να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπο του. Να δείξει ότι δεν είναι μηχανή, αλλά ότι επηρεάζεται από διάφορες καταστάσεις. Παράλληλα, όμως, αυτή η αποβολή και αυτά τα δάκρυα τον έκαναν να νιώσει ακόμη πιο άνετα στους μπιανκονέρι.

Η εφημερίδα επικαλείται λόγια ανθρώπων του περιβάλλοντος του, σύμφωνα με τα οποία ο Κριστιάνο εντυπωσιάστηκε από το πώς χειρίστηκε το θέμα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που τον υπερασπίστηκε αμέσως, από το πώς αντέδρασαν οι συμπαίκτες του που πήγαν αμέσως πάνω του και επιχείρησαν σχεδόν όλοι μαζί να τον σηκώσουν από το έδαφος, από το πώς αντέδρασε και σχολίασε το γεγονός ο Αντρέα Ανιέλι, με τη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter και το μήνυμα του. Κάτι που δε συνηθίζει να κάνει ο πρόεδρος, αλλά τώρα το έκανε.


Ο Ρονάλντο, γράφει η Gazzetta dello Sport, συνειδητοποίησε ότι είναι σε μια μεγάλη οικογένεια, η οποία εκτίμησε ακόμη και τα δάκρυα του και γι' αυτό αισθάνεται συνεχώς ότι χρωστάει σε προπονητή, συμπαίκτες, πρόεδρο και οπαδούς. Και αφού αισθάνεται ότι χρωστάει, έχει όλη τη σεζόν μπροστά του για να ξεχρεώσει με τον τρόπο που ξέρει.


1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απόυτα. Περαν αυτου ο,ως πρεπει να γινει και η αφορμη για την εξυγιανση. Δεν ειναι δυνατον τοσα χρονια να βλεπει ο κοσμος να ευνοειται η Ρεαλ και να μην αλλαζει κατι. Η Γιουβε πρεπει να ζητησει αμεσα τη συμπραξη και αλλων ομαδων , π.χ. της Μπαγερν που κι αυτη αδικειται απο τη Ρεαλ, ωστε να τελειωσουν αμεσα αυτο το θεμα. Αν δεν το κανουν σημαινει οτι ειναι ανικανες ή ειναι δεσμιες και συμπρατουν σ αυτο(που δε θελω να το πιστευω). Να αποκατασταθει άμεσα η όποια αδικια, να μπει και το VAR , αλλιως ας αφησουν καλυτερα τη Ρεαλ να παιζει μονη της και όχι να επιτρεπουν στην UEFA την αδικια με δόλο ή να βαζει σε αγωνες ατομα που περαν του προβληματος της τριχοπτωσης έχουν οργανικα και τεραστιο προβλημα με την όραση τους, απολ αυτα εχουν τη δυναμη να στερουν σε τοσα εκατομμυρια τηλεθεατες το θεαμα για 60 λεπτα και οσα για την τιμωρια, χλευαζοντας τους και παιζοντας μςε τα νευρα τους. Μακαρι ο Κριστιανο μ αυτη την κοκκινη του να ειναι η αιτια, έστω αθελα του, ωστε να ερθει η εξυγιανση.. Αλλιως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή