6 Σεπ 2018

«Εδώ παίζεται διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου, ο Κριστιάνο θα είναι δύσκολο να πετύχει 40 γκολ»

Οσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο δε σκοράρει, καλλιεργείται το έδαφος από αυτούς που θέλουν να τον κριτικάρουν.

Οσο, βέβαια, η ομάδα κερδίζει, λίγο ενδιαφέρει κάτι τέτοιο αλλά φαίνεται να υπάρχουν δύο τάσεις στην Ιταλία. Αυτοί που είναι υπομονετικοί και αναμένουν την πλήρη ενσωμάτωση του ποδοσφαιριστή στη Serie A και οι ανυπόμονοι για κριτική, επισημαίνοντας το ρόλο που παίζει η αλλαγή του πρωταθλήματος.

Ο Ραούλ Αλμπιόλ, γνωρίζει καλά τον CR7 από την κοινή τους διαδρομή στη Ρεάλ, μίλησε για την περίπτωση του Πορτογάλου και αφού ρωτήθηκε, απάντησε ως εξής: «Είναι διαφορετικό ποδόσφαιρο από το ισπανικό. Η άφιξή του ήταν σημαντικό γεγονός για την Serie A, τώρα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το πρωτάθλημά μας. Θα είναι δύσκολο να πετύχει 40 γκολ εδώ. Είναι άλλο ποδόσφαιρο εδώ».


Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο προπονητής της ιταλικής εθνικής ομάδας δήλωσε: «Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά είναι λογικό για έναν επιθετικό. Οι αντίπαλοι αμύνονται στο δικό τους μισό και ο Κριστιάνο δεν βρίσκει τους χώρους που είχε στην Ισπανία. Στο ισπανικό ποδόσφαιρο παίζουν ένα διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου σε σχέση με εδώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου