27 Σεπ 2018

Μπορεί αυτό το γκολ να ξεμπλοκάρει τον Ντιμπάλα;

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έβαλε το πρώτο του γκολ για τη φετινή σεζόν και το μήνυμα του μετά το τέλος του ματς έδειξε τι διαφορά έκανε αυτό ψυχολογικά.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι το έλεγε μετά το κυριακάτικο ματς με τη Φροζινόνε ότι ο Αργεντίνος έχει ανάγκη να παίζει για να βρει ρυθμό και χθες βράδυ, κόντρα στη Μπολόνια, τον είχε ξανά στην αρχική 11άδα.

Ο Πάουλο όντως ήταν καλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και σε αυτό μάλλον τον βοήθησε και το γεγονός ότι σκόραρε νωρίς, ανοίγοντας το σκορ και παράλληλα ανοίγοντας και τον δικό του λογαριασμό για τη φετινή σεζόν.


Ετσι, μετά το τέλος της αναμέτρησης, έγραψε στα social media το εξής μήνυμα: «Επέστρεψα! Χαρούμενος για το γκολ αλλά πάνω από όλα για τη νίκη».

Είναι εμφανές, ακόμη κι από αυτό το πανηγυρικό μήνυμα, ότι ο Ντιμπάλα ένιωθε ή νιώθει έξτρα πίεση φέτος και αυτό το γκολ, το οποίο συνδυάστηκε με μια εμφάνιση που του έδωσε υψηλή βαθμολογία σήμερα σε όλα τα Μέσα, μπορεί να τον ξεμπλοκάρει ψυχολογικά και να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος από εδώ και πέρα.


1 σχόλιο:

  1. Η αλλαγή συστήματος μας έκανε πιο καταιγιστικους και έδωσε χώρο στον ντιμπαλα που χάνετε όταν παίζει στα άκρα με τέτοια μπακ χαφ πιστεύω ότι φέτος η ομάδα πρέπει να επαναφέρει το 3-5-2

    ΑπάντησηΔιαγραφή